Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΚΠΡ – Έβερτον!! (preview)

Σε πολύ κακή κατάσταση οι ΚΠΡ και Έβερτον, συναντιούνται στο «Λόφτους Ρόουντ» για την 30η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με την ανάγκη τους για βαθμούς στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού να γίνεται ξεκάθαρη με μια ματιά στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.
Σε λίγο καλύτερη μοίρα η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ενόψει του σημερινού παιχνιδιού, ωστόσο, μετά το 3-0 επί της Νιούκαστλ για το πρωτάθλημα, ήρθε το... χαρακίρι στην Ευρώπη και το βαρύ 5-2 από τη Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ και την παντελή απουσία βρετανικής ομάδας στα προημιτελικά των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων!
Η ΚΠΡ, βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, στο -4 από τις θέσεις της σωτηρίας, σε αντίθεση με τα «ζαχαρωτά» που έχουν απόσταση έξι βαθμών από την τελευαία τριάδα που οδηγεί στην Τσάμπιονσιπ. Οι Ρέιντζερς μετρούν τέσσερις ήττες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια και όση προσπάθεια κι αν κάνουν φέτος, δείχνουν ανήμποροι να σηκώσουν κεφάλι και να διεκδικήσουν τηνπ αραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, παίζεται η συμμετοχή του Μπάρτον για τους γηπεδούχους, με τον Άγγλο χαφ να έχει εκτίσει την τιμωρία των τριών αγωνιστικών, αλλά να τραυματίζεται σε προπόνηση μέσα στην εβδομάδα. Αμφίβολος και ο Φούρλονγκ με πρόβλημα στη γάμπα, επιστρέφει ο Ίσλα.
Τιμωρημένος για την Έβερτον ο Μπάρι, εκτός οι Οβιέδο, Χίμπερτ και Πίεναρ.
Πιθανές ενδεκάδες:
ΚΠΡ (4-4-2): Γκριν – Χιλ, Ονουόχα, Κόκερ, Γιουν – Τααράμπτ, Χένρι, Σάντρο, Μπάρτον – Όστιν, Ζαμόρα
Έβερτον (4-2-3-1): Χάουαρντ – Κόουλμαν, Στόουνς, Γιαγκέλκα, Μπέινς – ΜακΚάρθι, Γκίμπσον – Λένον, Όσμαν, Μπάρκλεϊ – Λουκάκου
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: