Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Παίκτης απειλεί πράκτορα του ΟΠΑΠ με μπράβους!!

Ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ομάδας της SuperLeague χρωστάει σε πράκτορα του ΟΠΑΠ 10.500, όπως αποκαλύπτει η LiveSport και τον απείλησε με μπράβους.
Απίστευτα πράγματα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου που δέχεται σχεδόν σε καθημερινή βάση «χτυπήματα». Τελευταίο; Αυτό που αποκαλύπτει η εφημερίδα LiveSport σχετικά με ποδοσφαιριστή της SuperLeague που χρωστάει σε πράκτορα του ΟΠΑΠ 10.500 ευρώ και τον απειλεί με μπράβους από πάνω...
Όλα ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια όταν ο νεαρός άσος που έχει 25 ματς εφέτος στο Πρωτάθλημα και έχει περάσει και από τις μικρές Εθνικές ομάδες, ξεκίνησε να παίζει κυνοδρομίες... Σιγά σιγά όμως ο τζόγος επεκτάθηκε και σε ματς πρωταθλήματος, όχι όμως της ομάδας που αγωνιζόταν, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η εφημερίδα.
Το χρέος ανέβαινε και έφτασε τις 10.500, με τον πράκτορα του ΟΠΑΠ να του στέλνει εξώδικο. Η απάντηση όμως που φέρεται να έλαβε ήταν η απειλή επίσκεψης από μπράβους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος μέσω SMS...
ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ: «Επειδή εγώ φοράω παντελόνια, τα μπινελίκια δεν τα παίρνω πίσω, αλλά όπως θυμάσαι δεν είναι η πρώτη φορά που βριστήκαμε άσχημα (ΣΕΦ). Θυμάσαι; Τώρα γιατί τέτοια ευαισθησία; Μήπως κατάλαβες ότι πλέον κινούμαι σοβαρά και πάντα νόμιμα για να διεκδικήσω τα χρήματα που μου χρωστάς; Κράτα το μήνυμα για να μη λες ότι το ξέχασα. Αλλά εσύ, ρε μ@@@, θα μου στείλεις μπράβους; Γιατί, ρε αλήτη, θα μου στείλεις μπράβους; Επειδή εδώ και δύο χρόνια μπήκες σπίτι μου και με κατέστρεψες οικονομικά.; Θρασύτατε αλήτη».
ΠΑΙΚΤΗΣ: «Ποιος σου είπε για μπράβους; Δεν σου κατέστρεψα κανένα σπίτι, πληρώνεις και δικά σου λάθη. Γιατί το μόνο που με νοιάζει είναι τα παιδιά σου. Αλλιώς δεν θα ασχολιόμουν καθόλου μαζί σου. Δεν μου φταίνει τίποτα αυτές οι ψυχούλες».
ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ: «Εγώ, σου λέω, φοράω παντελόνια, δεν παίρνω τίποτα πίσω. Εσύ τόσο γρήγορα ξεχνάς; Τα περί μπράβων που ξεχνάς προτού περάσον 24 ώρες τα άκουσαν κι άλλοι σε ανοικτή ακρόαση»...
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο πράκτορας έστειλε στον ποδοσφαιριστή που γεννήθηκε και έκανε όνομα εκτός κέντρου, μήνυμα στις 10/3 στο οποίο του ανέφερε πως «μέχρι αύριο περιμένω χρήματα και υπογεγραμμένη δήλωση οφειλής με ημερομηνίες εξόφλησης του υπόλοιπου ποσού. Διαφορετικά ο δικηγόρος μου την Πέμπτη θα κινηθεί εναντίον σου δικαστικά και διοικητικά ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων, των αρμόδιων πειθαρχικών οργανώσεων, αλλά και της αθλητικής δικαιοσύνης, όπως σου έχω γράψει και στην εξώδικη πρόσκληση-διαμαρτυρία που σου κοινοποίησα. Μη με πάρεις τηλέφωνο».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: