Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

«Θολό» το μέλλον για τον ΟΦΗ!!

Η επόμενη μέρα του υποβιβασμού ξημέρωσε ήδη στον ΟΦΗ. Και περιλαμβάνει δύσκολες αποφάσεις, με πρώτη την… κατηγορία που θα κληθεί να αγωνιστεί. Ποια τα δεδομένα...

«Θολό» το μέλλον για τον ΟΦΗ

Μέσα σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, ο κόσμος της ομάδας επιβράβευσε τα μέλη της ομάδας για τις προσπάθειές τους και δεσμεύτηκε με συνθήματα πως θα είναι στο πλευρό της, όπου κι αν αγωνιστεί, μέχρι να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Η επόμενη μέρα ξημέρωσε ήδη και προμηνύεται δύσκολη. Οι άνθρωποι που θα κληθούν να αποφασίσουν για τις τύχες του συλλόγου βρίσκονται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Ο ΟΦΗ υποβιβάζεται μεν στη Football League, αλλά μοιάζει αδύνατο να αγωνιστεί έστω και στη δεύτερη τη τάξη επαγγελματική κατηγορία από τη στιγμή τα χρέη του είναι δυσβάσταχτα.

Η άλλη επιλογή, αυτή της διάλυσης και της επανεκκίνησης που επέλεξαν ΑΕΚ, Άρης και Λάρισα, θα απαλλάξει μεν το σύλλογο από τις αμαρτίες του πρόσφατου παρελθόντος, αλλά θα υποχρεωθεί να πάρει το δρόμο της επιστροφής από το τοπικό πρωτάθλημα. Η ΕΠΟ δρομολογεί-με τη συναίνεση της κυβέρνησης-την κατάργηση της διάταξης που επιτρέπει στις ομάδες να παίζουν στη Γ’ Εθνική «σβήνοντας» τα χρέη τους κι εφόσον αποφασιστεί το restart, θα πρέπει να γίνει από το τοπικό πρωτάθλημα, εκεί που ο ΟΦΗ έπαιζε μέχρι το 1959.

Δύσκολη απόφαση, αναμφίβολα. Κάποιος όμως καλείται να την πάρει αναλαμβάνοντας και το κόστος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: