Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Προβληματισμός στον Ολυμπιακό!!

Έντονος προβληματισμός κυριαρχεί στον Ολυμπιακό, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις, αφού μετά την απώλεια του Κυπέλλου, βλέπουν και την κορυφή της βαθμολογίας να χάνεται. Τι λένε για Καζάζη και παίκτες.

Προβληματισμός στον Ολυμπιακό
Η ήττα απ’ τον Παναθηναϊκό ενέτεινε τον προβληματισμό στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού, αφού μετά και την απώλεια του Κυπέλλου απ’ τον ΠΑΟΚ, βλέπουν και την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου να απομακρύνεται.

Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» δεν πρόκειται πάντως να πάρει εν θερμώ αποφάσεις. Ήδη έχουν αρχίσει οι σκέψεις για τις κινήσεις που θα γίνουν προκειμένου να συνέλθει η ομάδα, η οποία μετράει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Σαφώς υπάρχει το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Δημήτρη Καζάζη απ’ την τεχνική ηγεσία, ωστόσο υπάρχει και η σκέψη της παραμονής του, από τη στιγμή που όποιος προπονητής αναλάβει αυτό το διάστημα δεν θα μπορεί να αλλάξει πολλά.

Πολύ πιθανό, πάντως, είναι το σενάριο της λύσης της συνεργασίας με τον Κλαρκ, καθώς είναι φανερό πως δεν μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα, όπως έχει δείξει από την αρχή της σεζόν, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κουβέντα και για τον Αντρέι Ντιάτσκοφ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: