Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ματς «φωτιά» σε διπλό… ταμπλό!!

Ο τίτλος φαίνεται πως έχει ήδη κριθεί, έτσι το ενδιαφέρον στρέφεται στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και την τετράδα των ομάδων που θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ματς «φωτιά» σε διπλό… ταμπλό!
Μια… ανάσα από την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος φαίνεται πως βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος σήμερα υποδέχεται την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη και έχει ως στόχο να κάνει νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός – ύστερα από την ήττα από τον Ατρόμητο και την απόρριψη της έφεσης για την αφαίρεση των τριών βαθμών για τα επεισόδια στη Λεωφόρο – αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βέροια.

Στόχος των «πράσινων» είναι να μεγαλώσουν τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος χθες ηττήθηκε στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό, για να αποκτήσουν μεγαλύτερο προβάδισμα εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ.

Κάπως έτσι το ενδιαφέρον, εκτός των αναμετρήσεων των «μεγάλων», στρέφεται στα υπόλοιπα παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Σημαντικότερο όλο το παιχνίδι στα Πηγάδια ανάμεσα στην Skoda Ξάνθη και τον Ατρόμητο, αφού όποιος κερδίζει περνάει στην 5η θέση της βαθμολογίας, με τον Παναιτωλικό (που έχασε χθες από τον Λεβαδειακό) να «υποχωρεί».

Στον αντίποδα τώρα, όσοι κινδυνεύουν με υποβιβασμό περιμένουν να δουν τι θα κάνουν η Βέροια με τους «πράσινους» και ο Εργοτέλης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το πρόγραμμα 29ης αγωνιστικής

Νίκη Βόλου-Πανιώνιος 0-3 α.α.

Σάββατο 21 Μαρτίου

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-3 α.α.

Συγκινητικές στιγμές στο «Γεντί Κουλέ» με τον Νίκο Αναστόπουλο και τους παίκτες του ΟΦΗ να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο απλώς για να δεχθούν το χειροκρότημα των οπαδών και να το ανταποδώσουν.

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 0-1

Ο «μεταμορφωμένος» Λεβαδειακός πέρασε και απ’ το Αγρίνιο! Οι Βοιωτοί «ξέραναν» τον Παναιτωλικό (1-0) κι όχι μόνο του έφραξαν το δρόμο προς τα πλέι οφ, αλλά με το 4x4 «αγκαλιάζουν» την παραμονή τους.

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 3-1

Μια ακόμα αποκαρδιωτική εκτός έδρας εμφάνιση του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε από τον Πανθρακικό, που πήρε σπουδαία νίκη 3-1 στη μάχη που δίνει για την παραμονή!

Κυριακής 22 Μαρτίου

Skoda Ξάνθη-Ατρόμητος (15:00, Novasports 2)
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Σταυρουλάκης, Φαντόπουλος

Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης (17:15, Novasports 3)
Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Γεωργαράκος, Γεωργιάδης

Ολυμπιακός-Κέρκυρα (17:15, Novasports 2)
Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Βλάσσης, Ποντίκης

Βέροια-Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 1)
Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Ακρίβος, Σταθόπουλος

Δευτέρα 23 Μαρτίου

Πλατανιάς-Καλλονή (19:30, Novasports 1)
Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Καραβασίλης, Πετρόπουλος *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: