Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Μουρίνιο: «Δεν χρειάζονται... γκάζια οι παίκτες μου»

Στην ευχάριστη θέση να έχει ένα ρόστερ που απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές οι οποίοι από μόνοι τους έχουν κίνητρο για κάθε παιχνίδι και δεν χρειάζονται ομιλίες από τον προπονητή, βρίσκεται ο Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι.  
Ο «special one», στάθηκε στο γεγονός πως δεν χρειάζεται ο ίδιος να... παρεμβαίνει και να μιλάει στους παίκτες του πριν από κρίσιμα ματς ή να τους κάνει ομιλίες για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος που βρίσκει τους «μπλε» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου έχουν μάθει τι ακριβώς απαιτεί το κύρος και το μέγεθος που έχει αποκτήσει η Τσέλσι και φροντίζουν από μόνοι τους να κάνουν ό,τι περνάει απ' τα πόδια τους μέσα στο γήπεδο.
«Φέτος δεν χρειάζεται να μιλήσω στους παίκτες και να τους δώσω κίνητρο. Το έχουν ήδη... Πέρυσι χρειάστηκε ορισμένες φορές να τους τσιτώσω, όμως φέτος είναι πολύ διαφορετική η κατάσταση. Δεν έχουν ανάγκη από δική μου ομιλία για να μπουν στο γήπεδο και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Μπορώ να πω ότι πορευόμαστε στην πιο σωστή κατεύθυνση. Και μπορεί κάποιος να πει πως γίνεται αυτό από τη στιγμή που έχουμε αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο... Ο τρόπος, όμως, που δουλεύουν οι παίκτες μου, συμπεριφέρονται, ζουν μαζί, έχουν κίνητρο, αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους και αντιδρούν έπειτα από κακές στιγμές αποδεικνύουν ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο» δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: