Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Κορυφή για Μπόρνμουθ, καθίζηση για Μίντλεσμπρο!

Η Μπόρνμουθ πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Μίντλεσμπρο με σκορ 3-0 και ανέβηκε στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ, την ώρα που η αντίπαλός της έπεσε στην 3η θέση στην ισοβαθμία με την Γουότφορντ, που αγωνίζεται αυτήν την ώρα με την Ίπσουιτς εντός έδρας.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε μόλις στο 12’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κερμογκράν, ενώ το δεύτερο χτύπημα ήταν επίσης άμεσο.
Τρία λεπτά αφότου επέστρεψαν οι ομάδες στο χορτάρι για τα δεύτερο μέρος, ο Άρτερ παραβίασε την εστία του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου για ακόμη μία φορά, ενώ το 3-0 έγινε από τον Πίτμαν στο 74’ επίσης με πέναλτι. Ο Άγγλος είχε αντικαταστήσει σχεδόν ένα τέταρτο νωρίτερα τον Κερμογκράν.
Έτσι η Μπόνρμουθ έφτασε στην κορυφή με 73 βαθμούς και η Μίντλεσμπρο παρέμεινε στους 72, πέφτοντας 3η (εκτός των θέσεων δηλαδή που δίνουν απευθείας άνοδο). Τους ίδιους βαθμούς έχει και η Γουότφορντ, που της δίνεται η ευκαιρία να περάσει πρώτη εάν επικρατήσει της Ίπσουιτς.
Στο άλλο παιχνίδι που έγινε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, Μπρέντφορντ και Μίλγουολ χάρισαν μια χορταστική ισοπαλία (2-2) με την πρώτη να χάνει την ευκαιρία να ανέβει 5η μετά την ήττα της Ντέρμπι την Παρασκευή και την δεύτερη να μην μπορεί να κάνει έστω και προσωρινό προσπέρασμα επί της Γουίγκαν στην προτελευταία θέση.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: