Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Περέιρα: «Πρέπει να αλλάξουμε πολλά»

Εμφανώς απογοητευμένος από την εκτός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον Πανθρακικό παρουσιάστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Φακούντο Περέιρα.

Περέιρα: «Πρέπει να αλλάξουμε πολλά»
Καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση αλλά και την ήττα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Φακούντο Περέιρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του «δικέφαλου του Βορρά», μιλώντας στη Nova, τόνισε πως η διακοπή του πρωταθλήματος που μεσολαβεί θα βοηθήσει την ομάδα να διορθώσει αρκετά πράγματα.

Αναλυτικά:
«Στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα μπήκαμε καλά. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά μετά δεχθήκαμε το γκολ και τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για εμάς. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, κάναμε κακό παιχνίδι και χάσαμε. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτήν την ήττα και να κοιτάξουμε μπροστά», ανέφερε αρχικά ο άσος του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τώρα έχουμε μπροστά μας την διακοπή του πρωταθλήματος και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, έτσι ώστε να αλλάξουμε πολλά πράγματα στην ομάδα για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Τέλος για το μήνυμά του προς τον κόσμο, είπε: «Θα δουλέψουμε σκληρά για να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: