Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Άφησε την Μπόρνμουθ στην… ησυχία της!!

Την πρώτη της ήττα μετά από έξι αγώνες γνώρισε η Γουότφορντ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ίπσουιτς (0-1), με τον γκολ του Τσάπλοου στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων να κρίνει το ματς! Οι γηπεδούχοι έχασαν έτσι την ευκαιρία να μείνουν στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ, εκεί που από το μεσημέρι βρίσκεται πλέον ξανά η Μπόρνμουθ.
Η ομάδα του Σλάβιτσα Γιοκάνοβιτς δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο σερί των τελευταίων εβδομάδων και ηττήθηκε 1-0 μέσα στο «Vicarage Road» από την Ίπσουιτς η οποία… έκλεψε τη νίκη στην εκπνοή και μπήκε στις θέσεις των πλέι οφ ανόδου, ισοβαθμώντας με την 5η Ντέρμπι στους 67 πόντους.
Έτσι οι «hornets» δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την ήττα  που γνώρισε νωρίτερα η Μίντλεσμπρο στο ντέρμπι με την Μπόρνμουθ (3-0), με την τελευταία να «στρογγυλοκάθεται» ξανά στην πρώτη θέση με 73 βαθμούς.
Από 72 έχουν Γουότφορντ και «Μπόρο», ενώ στην 4η θέση βρίσκεται η Νόριτς, η οποία επικράτησε 3-1 της Νότιγχαμ Φόρεστ.
Στα γειτονικά ντέρμπι της ημέρας, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ πέρασε από την έδρα της Ρόδεραμ (3-2) με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (90+5’, 90+8’), ενώ Γουίγκαν και Μπόλτον έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 4ο λεπτό του έξτρα χρόνου και να είναι πλέον στο -5 από τη σωτηρία.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 39ης αγωνιστικής:
Γουλβς – Ντέρμπι Κάουντι 2-0 (20/3)
Μπόρνμουθ – Μίντλεσμπρο 3-0
Μπρέντφορντ – Μίλγουολ  2-2
Ρόδεραμ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 2-3
Γουότφορντ – Ίπσουιτς 0-1
Γουίγκαν – Μπόλτον 1-1
Νόριτς – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-1
Κάρντιφ – Μπέρμιγχαμ 2-0
Μπλάκμπερν – Μπράιτον 0-1
Μπλάκπουλ – Λιντς 1-1
Τσάρλτον – Ρέντινγκ 3-2
Χάντερσφιλντ – Φούλαμ   0-2
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: