Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ακόμη πιο κοντά στο 42ο!!

Άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας του θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Κέρκυρα. «Επιβραβεύει» Φορτούνη ο Περέιρα, επιστρέφει ο Ομάρ.Είδαν Πουλίδο και Μαρτίνες.

Ακόμη πιο κοντά στο 42ο
Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να δώσει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Κέρκυρα για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες βρίσκονται έξι βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό, ενώ έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο (εκείνο με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή), και στόχος τους είναι να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό με τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Βίτορ Περέιρα τόνισε ότι εκείνο που τον ενδιαφέρει τη στιγμή είναι οι βαθμοί, καθώς δεν επιθυμεί να δώσει ελπίδες στους «πράσινους».

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να επιβραβεύσει τον Κώστα Φορτούνη για τις καλές του εμφανίσεις, χρησιμοποιώντας τον αντί του Αφελάι. Παράλληλα, αν και ο Μήτρογλου επέστρεψε στην αποστολή, στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» επίθεσης θα παραμείνει ο Χάρα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα και Μαζουακού. Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Εντινγκά με τον Μιλιβόγεβιτς, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Φορτούνης και ο Ντοσεβί.

Ο Τσόρι θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο, με τον Χάρα να είναι ο μοναδικός προωθημένος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Σαλίνο, Κασάμι, Αφελάι, Μπενίτες και Μήτρογλου. Εκτός είναι οι τραυματίες Μανιάτης, Ντουρμάζ και ο Φουστέρ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Είδαν Πουλίδο και Μαρτίνες

Στο Αγρίνιο βρέθηκε χθες ο συνεργάτης του Περέιρα, Πέδρο Ριμπέρτο, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Λεβαδειακό, ο οποίος και επικράτησε με σκορ 1-0.

Σίγουρα η προσοχή του «ερυθρόλευκου» κατασκόπου ήταν στραμμένη στον Άλαν Πουλίδο, τον οποίο είχε παρακολουθήσει άνθρωπος της ομάδας στις αρχές Μαρτίου και τον είδαν και χθες.

Ο Μεξικανός φορ, αν και δεν σκόραρε, ήταν από τους καλύτερους παίκτες των Βοιωτών και φαίνεται πως σταδιακά βρίσκει τα πατήματά του. Ωστόσο, οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά άλλον έναν παίκτη. Πρόκειται για τον Μαρτίνες, ο οποίος απασχολεί την ΑΕΚ, και οι επιδόσεις του μόνο απαρατήρητες δεν περνούν από τον Ολυμπιακό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: