Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Βενγκέρ: «Όσο ψηλότερα γίνεται»

Δεν μίλησε για την πρώτη θέση, όσο ρεαλιστικός και αν φαίνεται αυτός ο στόχος βάσει της απόστασης των τέσσαρων πόντων από την Τσέλσι. Ο Αρσέν Βενγκέρ αρκέστηκε να πει ότι η Άρσεναλ θα συνεχίσει την προσπάθειά της, ευελπιστώντας πως θα τερματίσει ψηλότερα από την 3η θέση που βρίσκεται τώρα!  
Ο Αλσατός τεχνικός αναφέρθηκε παράλληλα στην εμφάνιση της ομάδας του στο νικηφόρο 2-1 επί της Νιούκαστλ, αλλά και στον… on fire Ολιβιέ Ζιρού!
«Θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Φτάσαμε τους 60 πόντους και απομένουν οκτώ παιχνίδια. Έχουμε εξαιρετική συγκομιδή το τελευταίο τρίμηνο. Απλώς θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες», τόνισε αρχικά το αφεντικό των «κανονιέρηδων», ενώ όταν ρωτήθηκε για την κακή εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και αν αυτό τον προβλημάτισε, είπε:
«Όχι καθόλου. Δώσαμε ένα ματς στο Μάντσεστερ, ένα στην έδρα μας με τη Γουέστ Χαμ, άλλο ένα στο Μονακό και σήμερα στο Νιούκαστλ. Τρία εκτός έδρας μέσα σε δύο εβδομάδες, δηλαδή… Είμαι περήφανος για την εμφάνιση μας».
Τέλος, η κουβέντα πήγε στον μεγάλο πρωταγωνιστή της σημερινής αναμέτρησης, Ολιβιέ Ζιρού και την περίοδο φορμαρίσματος που διανύει: «Όπως κάθε επιθετικός έτσι και εκείνος θέλει να σκοράρει. Η αυτοπεποίθησή του μεγαλώνει μετά τα γκολ. Είναι μαχητής και έχει βελτιωθεί από άποψη τεχνικής».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: