Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Γεωργιάδης: «Θαύματα και μαγικά δεν γίνονται...»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ζήτησε κατανόηση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και εξήγησε πως δεν μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση από την μια μέρα στην άλλη. Δείτε τι δήλωσε μετά την ήττα 3-1 από τον Πανθρακικό.

Γεωργιάδης: «Θαύματα και μαγικά δεν γίνονται...»
Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του «Δικεφάλου»:

«Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με εμάς κυρίαρχους. Φτάναμε εύκολα στην περιοχή του αντιπάλου, αλλά δεν μπορούσαμε το γκολ. Στις πρώτες επιθέσεις του Πανθρακικού βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Από τον σημερινό ΠΑΟΚ λείπουν πολλά πράγματα για να γυρίσει ένα αποτέλεσμα. Αν προηγηθούμε μπορούμε να νικήσουμε. Μας λείπουν φρεσκάδα και πίστη.

Είμαι αισιόδοξος πως τώρα στην διακοπή θα δουλέψουμε για να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, το να δέχεται γκολ πρέπει να είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Βλέπω παίκτες που δεν έχουν πίστη στις ικανότητές τους. Ο κόσμος δεν το πιστεύει. Εχουμε παίκτες με προσωπικότητα και δουλεύοντας θα το γυρίσουμε».


Για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του: «Σήμερα οι αντίπαλοι πέτυχαν γκολ με λιγότερους παίκτες στην επίθεση απ’ ότι είχαμε εμείς στην άμυνα. Από θέμα ατόμων ήμασταν καλά, αλλά δεν μαρκάραμε σωστά».

Για τον Πανθρακικό: «Νομίζω και ο αντίπαλος συγκεντρώθηκε στην άμυνα. Εμείς δεν πήραμε το πλάτος για να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις από τα πλάγια. Δίκαια κέρδισε ο Πανθρακικός ήταν καλά οργανωμένος. Συγχαρητήρια».

Για την συνέχεια: «Θαύματα και μαγικά δεν γίνονται σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, άλλα είμαι αισιόδοξος ότι θα διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Θα δουλέψουμε σκληρά για να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: