Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Μπέκαμ: «Ο Μπέιλ είναι ένας από τους κορυφαίους»

Ως έναν από τους καλύτερους παίκτες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου χαρακτήρισε τον Γκάρεθ Μπέιλ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως με τον καιρό θα γίνεται ολοένα και καλύτερος.
Οι κριτικές και η στάση του κόσμου απέναντι στον Ουαλό πρώην ποδοσφαιριστή της Τότεναμ είναι σκληρές και έτσι ο Μπέκαμ θέλησε να… θυμίσει σε όλους το ταλέντο του και το πόσο ο συνείσφερε ο 24χρονος την περασμένη σεζόν με σημαντικά γκολ, όπως αυτό στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην Μπαρτσελόνα, όταν πέρασε σαν σταματημένο τον Μπάρτρα.
«Ο Γκάρεθ έκανε μια τέλεια σεζόν πέρυσι. Σκόραρε πολύ σημαντικά γκολ. Πήγε στην Ρεάλ ως ένας από τους πιο ακριβούς παίκτες οπότε οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες προσδοκίες. Είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και πήγε σε μια ομάδα με πολύ μεγάλα ονόματα.
Το να παίζεις με τον Κριστιάνο, τον Ράμος, τον Κασίγιας και όλους τους άλλους παίκτες που παίζει μαζί, μόνο καλύτερο θα τον κάνει. Την περασμένη σεζόν ήταν τέλειος. Φέτος τα πάει καλά αλλά πάντα θα υπάρχουν στιγμές που δεν θα τα πάει καλά στα παιχνίδια. Αλλά είναι φυσιολογικό για τους μεγάλους παίκτες.
Έχει σκοράρει αρκετά αυτήν την αγωνιστική περίοδο και έχει σπουδαίο χαρακτήρα. Για μένα, είναι ένας από τους καλύτερους» ανέφερε ο Μπεκς.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: