Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Μαρσελίνιο: «Σκοπός μας είναι να μπούμε στην πεντάδα»


Τη συμμετοχή του Ατρομήτου στα πλεί οφ της Σούπερ Λίγκας, ώστε να παίξουν του χρόνου στην Ευρώπη, έθεσε ως στόχο ο Μαρσελίνιο, ο οποίος μίλησε και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Μαρσελίνιο: «Σκοπός μας είναι να μπούμε στην πεντάδα»
Στις υποχρεώσεις του με τον Ατρόμητο είναι συγκεντρωμένος αυτή τη στιγμή ο Μαρσελίνιο, ο οποίος τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος σχολίασε και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας ότι όνειρό του είναι να παίξει στο Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Real News»

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Είμαι χαρούμενος που μπορώ να βοηθάω και να ονειρεύομαι με τον Ατρόμητο. Σκοπός μας είναι να μπούμε στην πεντάδα, όμως για να γίνει αυτό θα χρειαστούν νίκες έως το τέλος, σκληρή δουλειά και σίγουρα τύχη, αφού υπάρχουν και άλλες ομάδες που κυνηγούν τον ίδιο στόχο».

Για την αναγνώριση των καλών του εμφανίσεων στα πρωτοσέλιδα: «Ναι, είδα κι εγώ τις εφημερίδες και μπορώ να σου πω ότι χάρηκα. Αυτό σημαίνει ότι κάνω καλά τη δουλειά μου και ότι αυτή αναγνωρίζεται».

Για τις φιλοδοξίες του: «Να είμαι υγιής, να παίζω καλή μπάλα, να βελτιώνομαι και παράλληλα να έχει επιτυχίες η ομάδα στην οποία αγωνίζομαι».

Για το αν είχε άλλες προτάσεις από Ελλάδα, πλην του Ατρόμητου: «Όχι, αν και η αλήθεια είναι ότι ήθελα πολύ να επιστρέψω».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Τώρα έχω συμβόλαιο μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι. Με ενδιαφέρει μόνο το καλό του Ατρόμητου και να πάμε ψηλά. Φυσικά δεν θα σου πω ότι δεν θα ήθελα να παίξω στο Champions League, αφού είναι το όνειρό μου. Αν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον και η ομάδα μου το θελήσει, πρώτα θα συζητήσω μαζί της και μετά θα αποφασίσω. Μέχρι τότε, δεν ασχολούμαι με κάτι άλλο».

Για την εμπειρία του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: «Ίσως η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Φανταστικά γήπεδα, κόσμος που αγαπούσε το ποδόσφαιρο, καλά χρήματα, όλα μια χαρά. Το μόνο μείον ήταν ότι επειδή ακριβώς έχουν πολλά λεφτά, δεν έχουν καθόλου υπομονή. Και έτσι, αν περάσουν δύο-τρεις, το πολύ τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη, είναι ικανοί να αλλάξουν όλη την ομάδα και να φέρουν άλλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: