Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Θα βρει γιατρειά;

Τέλος δεν έχει ο αγωνιστικός κατήφορος του ΠΑΟΚ, ο οποίος από τον Δεκέμβριο μοιάζει αγνώριστος και από την κορυφή της βαθμολογίας έφτασε να βρίσκεται στην τρίτη θέση της Σούπερ Λίγκας.

Θα βρει γιατρειά;
Εξαιρετικά άσχημες είναι οι επιδόσεις του ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά τον Δεκέμβριο δείχνει αγνώριστος και δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που διεκδικούσε επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Από εκείνη την περίοδο μέχρι και χθες, που ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε με σκορ 3-1 μέσα στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό, τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς μετρούν δεκαεννιά αγώνες (σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο εκείνος με τη Νίκη Βόλου). Σε αυτά έχουν ηττηθεί σε οχτώ αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι επτά είναι μακριά από την Τούμπα!

Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» έχουν οχτώ νίκες, οι τέσσερις από αυτές είναι στην Τούμπα (ενώ υπολογίζεται κανονικά και ο αγώνας με Νίκη Βόλου που δεν έγινε, λόγω της αποχώρησης του θεσσαλικού συλλόγου). Ο ΠΑΟΚ έχει, επίσης, και τρεις και όλες εντός έδρας.

Από τα έξι παιχνίδια που έχει ηττηθεί από τον Δεκέμβριο και μετά ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει δεχθεί περισσότερα από τρία γκολ, δείγμα των αμυντικών προβλημάτων που παρουσιάζει η ομάδα από την αρχή της σεζόν.

Όπως δήλωσε και ο Σαρλ Ιτάνζ, η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα «μοιάζει με αρρώστια και πρέπει να δουλέψουμε πολύ στις λεπτομέρειες και ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον». Ένα μέλλον που δεν φαίνεται να υπάρχει για τους οπαδούς, μερίδα των οποίων αποδοκίμασαν τους πάντες, γιούχαραν τον Τζαβέλλα και φώναζαν στον Σαββίδη ότι «κάποιοι του τρώνε τα φράγκα»!

Αυτή τη στιγμή η διαφορά με τον δεύτερο Παναθηναϊκό που διεκδικεί και εκείνος με τη σειρά του είναι στους τέσσερις βαθμούς και ενδεχόμενος σήμερα να αυξηθεί στους επτά, δημιουργώντας δυσκολίες στον ΠΑΟΚ εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, θα δώσει την ευκαιρία στον Γιώργο Γεωργιάδη να αναλύσει αρκετά την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα, καθώς το επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο στις 5 Απριλίου με αντίπαλο την Ξάνθη στην Τούμπα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: