Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Να φωνάξει «παρών»!


Νίκες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου θέλει ο Παναθηναϊκός, επιστρέφοντας στις επιτυχίες απόψε κόντρα στη Βέροια, ώστε να πάει με προβάδισμα στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Να φωνάξει «παρών»!
Στο παρελθόν καλείται να αφήσει ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αφού δεν υπάρχει χρόνο για ξεκούραση και περισυλλογή.

Απόψε οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Βέροια (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), έχοντας ως στόχο να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και να κάνουν το απόλυτο μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, μπαίνοντας με σημαντικό προβάδισμα στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Άλλωστε, ακόμη ένα «κίνητρο» είναι η χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ από τον Πανθρακικό, και αν σήμερα επικρατήσουν της «βασίλισσας του Βορρά» θα αυξήσουν τη μεταξύ τους διαφορά στους επτά βαθμούς.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Γιάννης Αναστασίου έχει σημαντικές απουσίες, αφού δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Μπεργκ, Ζέκα και Δώνη. Στη διάθεσή του, όμως, επιστρέφουν οι Σίλντενφελντ και Μπούρμπος που εξέτισαν τις ποινές τους την περασμένη Τετάρτη.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τριανταφυλλόπουλο (ή Μπούρμπο), Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη και Νάνο. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με εσωτερικούς μέσους τους Ατζαγκούν και Πράνιτς (Νίνης).

Πιο μπροστά θα είναι οι Μαυρίας (Ατζαγκούν) και Πέτριτς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Καρέλης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μπούρμπος, Λαγός και Ντίνας. Αποκλείστηκαν ως συνήθως και οι Μπούι, Σπυρόπουλος.

Το παιχνίδι θα παρακολουθήσει από κοντά και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος βρίσκεται από χθες με την αποστολή στη Βέροια. Το ενδιαφέρον του ισχυρού άνδρα του συλλόγου θα είναι στραμμένο στον διαιτητή Αρετόπουλο, για τον οποίο στο «τριφύλλι» για μία ακόμα φορά εξέφρασαν τη δυσφορία τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: