Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

«Τον πρώτο λόγο ο Παναθηναϊκός για Σίλντενφελντ»

Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο αυτή τη στιγμή στην υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, όπως τόνισε ο μάνατζερ του Κροάτη στόπερ και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Τον πρώτο λόγο ο Παναθηναϊκός για Σίλντενφελντ»
Τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για την παραμονή του Γκόρντον Σίλντενφελντ επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Κροάτη στόπερ, Μάριο Κνεζ.

Παράλληλα, ο ατζέντης του διεθνούς άσου υπογράμμισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όμως οι «πράσινοι» έχουν τον πρώτο λόγο στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Goal»

Για το χρονικό ορίζοντα μίας πιθανής συμφωνίας: «Είναι πάντα δύσκολο σε τέτοιες υποθέσεις να βάζεις χρονικό όριο. Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα τραβήξει πολύ χρονικά. Κι, επίσης, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Σίφο είναι απόλυτα προσηλωμένος στην ομάδα και στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Είναι ο χαρακτήρας του τέτοιος, που μια διαπραγμάτευση για νέο συμβόλαιο δεν τον αποσπάει καθόλου απ΄ αυτό που κάνει μέσα στις προπονήσεις και στο γήπεδο».

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων: «Είναι αλήθεια πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Και όχι μόνο... Αλλά, από την αρχή, αυτό που ξεκαθαρίσαμε και στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι πως τον πρώτο λόγο στις συζητήσεις τον έχουν αυτοί. Με τον Παναθηναϊκό έγινε η πρώτη επίσημη κουβέντα της δικής μας πλευράς κι έτσι ήταν και το σωστό να γίνει... Βέβαια, βρισκόμαστε αυτήν τη στιγμή σε μια περίοδο όπου ο Γκόρντον θα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του. Και, ως εκ τούτου, πρέπει να είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις».

Για το αν στεναχωρήθηκε από την εξέλιξη του πρωταθλήματος: «Ναι... Αρκεί κάποιος να ακούσει αυτά που σκεφτόταν κι έλεγε έπειτα απ' την απόφαση που υπήρξε και την αφαίρεση βαθμών μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Για το αν πιστεύει στο πλάνο της ομάδας: «Απόλυτα... Ειδάλλως δεν θα συζητούσε αυτήν τη στιγμή την παραμονή του στον Παναθηναϊκό. Πιστεύει πολύ σε αυτό το πλάνο και είναι πεπεισμένος ότι, με τον τρόπο που δουλεύει ο σύλλογος, τα επόμενα χρόνια θα φέρει μεγάλες επιτυχίες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: