Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Διώξτε τώρα τον κηπουρό των 9.000 ευρώ!!

Φουντώνουν οι αντιδράσεις για το διορισμό του Κώστα Θέου, στενού συνεργάτη του τέως πρωθυπουργού, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ με αμοιβή που ανέρχεται στα 9.000 ευρώ!

Διώξτε τώρα τον κηπουρό των 9.000 ευρώ!
Από το σκανδαλώδη διορισμό του στενού συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου στη ΔΕΗ λαμβάνει σαφείς αποστάσεις το Μέγαρο Μαξίμου.
"Ουδέν σχόλιο" ήταν η απάντηση στενού συνεργάτη του κ. Λουκά Παπαδήμου από τον οποίο το ΘΕΜΑ ζήτησε να σχολιάσει την υπόθεση Θέου, ένα "ουδέν σχόλιο" ενδεικτικό της δυσφορίας που υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου για την σπουδή του τέως πρωθυπουργού να αποκαταστήσει τον στενό του συνεργάτη του διορίζοντας τον στη Βουλή...
Την ίδια ώρα, αρκετοί βουλευτές, κυρίως από το ΠΑΣΟΚ, εκφράζουν έντονο προβληματισμό και δηλώνουν ότι "δυστυχώς από την εποχή των κουμπάρων της γαλάζιας διακυβέρνησης περάσαμε στο βόλεμα των... κηπουρών".
Ο εκνευρισμός τους μάλιστα για την προκλητική "φροντίδα" που δείχνει ο κ. Παπανδρέου προς στενούς του συνεργάτες μεγάλωσε και από πρόσφατο δημοσίευμα στον "Ελεύθερο Τύπο" που δείχνει ότι προτού προσληφθεί από τη ΔΕΗ ο κ. Θέος τοποθετήθηκε για σύντομο διάστημα στη Βουλή ως μετακλητός υπάλληλος!
Αυτό που αποκαλύφθηκε είναι ότι ο τέως πρωθυπουργός, μόλις λίγες ώρες πριν την παραίτησή του, φρόντισε να διορίσει στη Βουλή τον κ. Θέο και αμέσως μετά κατάφερε να τον "μεταθέσει" στο ΔΣ της ΔΕΗ εξασφαλίζοντάς του καλύτερες αποδοχές...
Πάντως, ο εισαγγελέας έχε ήδη ξεκινήσει έρευνα για τους μισθούς των διευθυντών της ΔΕΗ, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες στο γραφείο του έφτασαν και τα έγγραφα σχετικά με την πρόσληψη του κ. Θέου.
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: