Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Και μη X-ειρότερα…!!

Και μη X-ειρότερα…
Ατρόμητος και Άρης έμειναν στο 0-0, πήραν από έναν βαθμό και μάλλον θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι αφού και οι δύο έχασαν ευκαιρίες να κερδίσουν (αλλά και να χάσουν) το ματς.

Αήττητοι στην έδρα τους οι Περιστεριώτες, παραμένουν στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας ενώ οι «κίτρινοι» (που έφεραν την έκτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα) ήταν αναποτελεσματικοί στην τελική ενέργεια και έδειξαν στον νέο τους τεχνικό, Εμανουέλ Μασάδο πως τον περιμένει πολύ δουλειά.



Ο Ατρόμητος στο πρώτο μέρος ήταν αλλού. Ίσως να είχε μείνει στο ματς της Πέμπτης, όταν και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Άρης είχε διάθεση και υπομονή στο παιχνίδι του και με μπροστάρηδες τους Ούμπιντες και Κατίδη γινόταν επικίνδυνος και πλησίασε αρκετές φορές στο γκολ. Στο 10’ οι «κίτρινοι» έκαναν την πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Ατρομήτου. Ο Γιαννιώτας επιχείρησε δυνατό σουτ από μακριά, ο Ιτάνζ απέκρουσε, στο ριμπάουντ ο Κατίδης κοντρολάρει την μπάλα αλλά το πλασέ του δεν πήγε προς την εστία του Καμερουνέζου.

Στο 15’, ο Κατίδης και πάλι συνεργάστηκε άψογα με τον Μίτσελ, μπήκε μέσα στην περιοχή, σούταρε αλλά ο Ιτάνζ είπε ξανά «όχι» στον νεαρό άσο του Άρη. Οι Περιστεριώτες ισορρόπησαν το ματς σιγά-σιγά και προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαν και μια μεγάλη ευκαιρία με τον Τάτος. Ο μέσος του Ατρομήτου βρήκε όσο χώρο χρειαζόταν να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, το έκανε αλλά ο Βελλίδης απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ. Λίγο πριν φύγουν για τα αποδυτήρια οι δύο ομάδες, ο Άρης με τον Ούμπιντες είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία. Ο ποδοσφαιριστής των «κιτρίνων» ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ, την έκανε έξυπνα αλλά τελικά και πάλι ο Ιτάνζ ήταν «Κέρβερος» στην εστία του και δεν άφησε την μπάλα να περάσει.

Με το που ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που είχε τα ηνία του αγώνα. Είχε την κατοχή της μπάλας αλλά χωρίς ουσία, μέχρι το 59’ που επισκέφθηκε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο την περιοχή του Βελλίδη, με το σουτ του Μήτρογλου. Μετά από δύο λεπτά, ο Μήτρογλου «έσκαψε» την μπάλα για τον Τάτο που βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Άρη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ούμπιντες απάντησε για τους «κίτρινους» με ένα πολύ καλό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε εκατοστά άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ιτάνζ.

Ο Μήτρογλου θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας του αγώνα για τον Ατρόμητο, για ακόμα μία φορά αλλά δεν υπολόγισε σωστά την εκπληκτική σέντρα του Γιαννούλη και έχασε το κοντρόλ, όντας τετ α τετ με τον Βελλίδη.





Ατρόμητος (Γ. Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Σφακιανάκης, Γιαννούλης (80’Αναστασάκος), Νάστος, Τάτος, Φυτανίδης, Επστάιν, Μπρίτο (46’ Δημούτσος), Μήτρογλου, Μπάλλας (64’ Πίτου)

Στον πάγκο: Ράντμαν, Μακρής, Καραγκούνης, Τόμας

Άρης (Γ. Μιχαλήτσος): Βελλίδης, Νέτο, Παπαστεριανός (32’ Πρίττας), Μίτσελ, Κατίδης (77’ Καπετάνος), Φατί, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Γιαννιώτας (86' Παπαζαχαρίας), Λαζαρίδης, Ούμπιντες

Στον πάγκο: Γιακούποβιτς, Ντίκο, Τριανταφυλλάκος, Ακοστά

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: