Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

"Δεν θα κάνουμε μεταγραφές"

Στην σημασία της νίκης του ΟΦΗ στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, ο οποίος παράλληλα ευχαρίστησε και τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνουν μεταγραφές.

"Δεν θα κάνουμε μεταγραφές"
“Πήραμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που θα μας βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά.Mας βοήθησε το γρήγορο γκολ στην επανάληψη και μας απελευθέρωσε. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο στην επανάληψη, είχαμε ευκαιρίες στο δεύτερο αλλα υστερήσαμε στην τελική ενέργεια. Είχαμε φάσεις και για άλλα γκολ.
Από τη στιγμή που ήρθε το 1-0, τα πόδια μας λύθηκαν και παίξαμε πιο ελεύθερα. Είμαστε από τις ομάδες που αν ευτυχήσουν να προηγηθούν, δυσκολεύουν πολύ τον αντίπαλο, έχουν καλεί κυκλοφορία και κίνηση χωρίς τη μπάλα. Θέλω να συγχαρώ τον κόσμο γιατί παρότι δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, δεν μας δημιούργησαν άγχος, αλλά συνέχισαν να μας στηρίζουν. Αυτοί ήταν που μας έσπρωξαν στην νίκη.».
Αναφερόμενος στο παιχνίδια που ακολουθούν με Παναιτωλικό και Λεβαδειακό ο τεχνικος του ΟΦΗ τόνισε:
«Σήμερα θα ξεκουραστούμε και από αύριο θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε και να προετοιμαζόμαστε για τα ματς που ακολουθούν. Εχουμε μπροστά μας δύο κρίσιμα παιχνίδια και ισάριθμα ταξίδια σε Αγρίνιο και Λιβαδειά. Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε την κούραση γιατί θα αγωνιστούμε Πέμπτη και Σάββατο. Το Κύπελλο είναι θεσμός που μας ενδιαφέρει, θέλουμε να φτάσουμε ψηλά».
Ερωτώμενος για το αν θα γίνουν μεταγραφές ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν κατηγορηματικός, ο οποίος εξήρε και τους ποδοσφαιριστές του…
«Δεν θα κάνουμε μεταγραφές. Υπάρχουν οφειλές σε παίκτες που έχουν αγωνιστεί με σπασμένα κεφάλια, θλάσεις και πόνους στους προσαγωγούς. Πρώτα θα τακτοποιηθούν αυτοί και μετά βλέπουμε. Αυτή είναι πάγια θέση μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: