Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Τα "χώνει" σε "Κωστέ" και "Billy" η Ξάνθη!!

Άγριο κράξιμο της ΠΑΕ Ξάνθης στον Νίκο Κωστένογλου και στον Βασίλη Δημητριάδη για τις αντιδράσεις τους για τη χθεσινή διαιτησία στο ΟΑΚΑ.

Τα "χώνει" σε "Κωστέ" και "Billy" η Ξάνθη!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο προπονητής επονομαζόμενος κος "Κωστέ", θα πρέπει να διαβάσει την 11η εντολή, που ο Θεός έγραψε τελευταία, μετά τα όσα συμβαίνουν στην γη και πολύ περισσότερο τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, η οποία λέει τα εξής:
"1. 'Οταν παρακολουθείς σ'ενα γήπεδο ποδοσφαιρικό αγώνα, ποτέ μην αλλάζεις γήπεδο για να παρακολουθήσεις κάποιον άλλο, γιατί είναι σίγουρο ότι θα μπερδευτείς και οι δηλώσεις σου για τον αγώνα θα είναι άλλα αντί άλλων.
2. Όσον αφορά στον υπάλληλο επονομαζόμενο κο "Billy", που για να δικαιολογήσει τον μικρό ή μεγάλο του μισθό και ως εκ τούτου την θέση του, θα ήταν πρέπον παραστάσεις μετά τον αγώνα με τέτοιο αυταρχισμό και τέτοιο υπεροπτισμό να αποφεύγονται, γιατί οι εποχές που το επέτρεπαν έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ο κόσμος πλέον "δεν μασάει ταραμά". Το βλέπουμε καθημερινά. Ας το καταλάβουμε και ας μην προσπαθούμε να τον αποπροσανατολίσουμε"».

Δεν υπάρχουν σχόλια: