Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Αλεξανδρής: «Πήγαμε στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό»

Αλεξανδρής: «Πήγαμε στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό»
Ο Άρης έφτασε κοντά στη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο στο τέλος «μίλησε» η εμπειρία, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Μάλιστα, ο «Τίγρης» δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη στο Αλεξάνδρειο, ωστόσο τόνισε πως με το μπάτζετ που έχει η ομάδα, η μέχρι τώρα πορεία της θα πρέπει να θεωρείται ικανοποιητική.

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που πιστεύει αυτή την ομάδα και τη στηρίζει. Συγχαρητήρια στους παίκτες που έκαναν μεγάλη προσπάθεια και δεν τα κατάφεραν στο τέλος γιατί η εμπειρία του Παναθηναϊκού σε σχέση με τη δική μας είναι τεράστια. Παρόλο που αμυντικά ήμασταν προετοιμασμένοι , στην επίθεση απόντος του Τζέιμς και του τραυματία Βεργίνη, δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις. Πήγαμε στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό. Δεν θέλω να αναφερθώ σε άλλα πράγματα. Στενοχωριόμαστε από την αντιμετώπιση που έχουμε φέτος. Είμαι αποφασισμένος να φτάσει σε σημείο η ομάδα ώστε να είναι σε θέση να ξεπερνάει τις αντιξοότητες που δημιουργούνται από κάποιους παράγοντες του παιχνιδιού», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Για το τι είπε στο τελευταίο ενάμισι λεπτό στους παίκτες: «Μας πίεσε πολύ ο Παναθηναϊκός και εμείς δεν έχουμε και τους καλύτερους χειριστές. Για αυτό και κράτησα τα τάιμ άουτ στο τέλος, ώστε να πηγαίνω το παιχνίδι στο μισό γήπεδο αλλά δεν καταφέραμε να βγάλουμε τις επιθέσεις που σχεδιάσαμε. Πρέπει να ενθαρρύνουμε τα παιδιά για να ξεπεράσουν τις αδυναμίες τους και να μπορούν να προσφέρουν».

Για τον αγώνα του Eurocup κόντρα στη Χίμκι είπε: «Είναι δύσκολο το παιχνίδι. Είναι ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας. Πιστεύω να αντέξουμε και αν έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου, όπως σήμερα, μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό».

Για το πώς εκλαμβάνει τα μηνύματα του κόσμου: «Ο κόσμος έχει μείνει πολύ ευχαριστημένος από τη φετινή προσπάθεια και εκτιμώ ότι θα μείνει κοντά μας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη αλλά πιστεύω ότι στο μέλλον θα έρθουν και αυτές. Με αυτό το μπάτζετ και αυτές τις εμφανίσεις είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Επιμένουμε σε μια δουλειά και σε ένα πρόγραμμα από την αρχή της σεζόν, έτσι ώστε να κάνουμε τα πλάνα μας για τα επόμενα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: