Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ακούραστος και ωραίος!

Τι και αν έπαιξε 120λεπτά την Τετάρτη με τον Παναθηναϊκό, ο Πανιώνιος χωρίς να δείξει σημάδια κόπωσης πήρε τη νίκη στη Ν. Σμύρνη με 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό με τον Κούτσι να δίνει το «χρυσό» τρίποντο.

Ακούραστος και ωραίος!
Ο Πανιώνιος μετά την μεγάλη πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο, υποδεχόταν τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη για την 16η αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Αγρινίου παρουσίασε ξανά τα... εκτός έδρας προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τον Πανιώνιο να κυριαρχεί στο χώρο του κέντρου, αλλά του έλειπε η ουσία.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Μπλάζιτς, δίχως να τα καταφέρουν με αξιώσει, ενώ η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ είχε μόλις μία καλή ευκαιρία όταν και ο Καμαρά έπιασε ένα σουτ... κεραυνό από πλάγια θέση και την μπάλα να πηγαίνει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Σιδεράκη. Έτσι, λοιπόν, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς να υπάρχει σκορ.
«Κουρασμένος» ο Παναιτωλικός
Τα πλάνα του άλλαξε ο Μπάμπης Τεννές στο ημίχρονο περνώντας τον Καραμαλίκη στη θέση του Πασσά, αλλά η ομάδα του Αγρινίου έδειχνε στο γήπεδο πως αυτή έχει παίξει μεσοβδόμαδα 120λεπτά και όχι ο Πανιώνιος.
Αν και άργησε, βάσει την εικόνα του ματς, ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ στο 53΄ με τον Κούτσι, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού μετά την μπαλιά του Σκέμπρι, κάνοντας με πλασέ το 1-0! Έξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να ισοφαρίσουν, αλλά ο Καμαρά δεν πλάσαρε τον Σιδεράκη στο τετ α τετ και χάθηκε η ευκαιρία για τον Παναιτωλικό.
Κράτησε χωρίς πρόβλημα τη νίκη
Η εικόνα του ματς άλλαξε κάπως μετά το γκολ του Πανιωνίου, με τον Παναιτωλικό να αφήνει την αμυντική τακτική και να δημιουργεί κάποια προβλήματα στον Σιδεράκη, κυρίως από την πλευρά του ταχύτατου Καμαρά καθώς ήταν ο παίκτης που ανέβαζε την ομάδα του τη στιγμή που φάνηκε η απουσία του Θεοδωρίδη από τον χώρο του κέντρου.
Οι Νεοσμυρνιώτες πάντως με ψυχραιμία και παίζοντας στην κόντρα, μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ του 1-0 και να πάρουν μία σημαντική νίκη παίρνοντας ταυτόχρονα και βαθμολογική ανάσα, αφήνοντας τρεις βαθμούς πίσω τον Παναιτωλικό που έχει 16 και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: