Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Συνήλθε η Παναχαϊκή!!

Συνήλθε η Παναχαϊκή!
Το «στραπάτσο» από την Επανομή ανήκει πλέον στο… μακρινό παρελθόν, με την Παναχαϊκή, παρουσία του Βούζα, να συνέρχεται και να παίρνει σημαντική νίκη με σκορ 3-1 επί του Φωκικού.

Η ομάδα της Πάτρας είχε εύκολο έργο από το 20ο λεπτό κι έπειτα, αφού ο αντίπαλός της έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παϊζάνου!

Το σκορ είχε ανοίξει ο Φουρτάδο στο 16’, ο Ντίνας στο 52’ διπλασίασε τα τέρματα της Παναχαϊκής και ο Ουρτάδο στο 75’ έκλεισε το σκορ. Λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Ταμπάκης είχε μειώσει προσωρινά για τον Φωκικό. Οι Πατρινοί αναγκάστηκαν να παίξουν και αυτοί με δέκα παίκτες για τα τελευταία δεκαπέντε λεπτά, αφού ο Ντίνας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Όλα αυτά, υπό το βλέμμα του Βασίλη Βούζα που μαζί με τον Αλέξη Κούγια παρακολούθησαν την αναμέτρηση από τις κερκίδες του γηπέδου. 1

Η Επανομή χρειάστηκε το γκολ του Γκέσιου στο 63ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για να κατακτήσει το «τρίποντο» και να καταλάβει μια θέση στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα!

Στα Μέγαρα, ο Βύζας εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα επί της Καλλιθέας και αφού αρχικά απάντησε στο γκολ του Σταύρου (10’) με τον Ροβίθη στο 54ο λεπτό, έφτασε στην ανατροπή και στη νίκη με σκορ 2-1 χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Ηλιόπουλος! Οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο από το 20ο λεπτό λόγω αποβολής του Κουτρουμπή.

Την κατάκτηση των τριών βαθμών πανηγύρισε στα Ψαχνά και ο τοπικός Ηρακλής που έλυσε το γόρδιο δεσμό με τον Πόκονγκ (66΄), για να επικρατήσει με σκορ 1-0 του Αγροτικού Αστέρα.

Η (11η) αγωνιστική:

Σάββατο 14/1

Πανσερραϊκός-Θρασύβουλος 1-2
(60' Μπανγκουρά - 16' Σταμπολζίεφ, 48' πεν. Ντακόλ)

ΑΕΛ Καλλονής-Λάρισα 1-0
(33’ πεν. Λεοζίνιο)

Κυριακή 15/1

Πλατανιάς Χανίων-Πιερικός 1-0
(16’ πεν. Μιρτσέτα)

Παναχαϊκή-Φωκικός 3-1
(16’ Φουρτάδο, 53’ Ντίνας (75’ κοκ.), 75’ Ουρτάδο – 20’ κοκ. Παϊζάνος, 58’ Ταμπάκης)

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Αναγέννηση Επανομής 0-1
(65’ Γκέσιος)

Ηρακλής Ψαχνών-Αγροτικός Αστέρας 1-0
(66’ Πόκονγκ)

Διαγόρας-Εθνικός Αστέρας

Βύζας Μεγάρων-Καλλιθέα 2-1
(62’ Ροβίθης, 73’ Ηλιόπουλος – 10’ Σταύρου, 20’ κοκ. Κουτρουμπής)

Δευτέρα 16/1

Βέροια-Πανθρακικός 19:00

Η επόμενη (12η) αγωνιστική:

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Παναχαϊκή
Φωκικος – Ηρακλής Ψαχνών
Αναγέννηση Επανομής – Διαγόρας
Αγροτικός Αστέρας – Πανσερραϊκός
Εθνικός Αστέρας – Καλλονή
Θρασύβουλος – Βύζας Μεγάρων
Λάρισα – Πλατανιάς
Καλλιθέα – Βέροια
Πανθρακικός – Πιερικός


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: