Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

'Μας βρίζανε, μας φτύνανε, μας πετούσανε τσιγάρα"

Για ζούγκλα κάνουν λόγο οι άνθρωποι του Άρη, αναφερόμενοι στην ατμόσφαιρα που επικρατούσε στη Μίκρα, όπου οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν στο ντέρμπι από τον Ηρακλή με 3-2 σετ.

'Μας βρίζανε, μας φτύνανε, μας πετούσανε τσιγάρα"
«Σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, όταν οι θεατές σε φτύνουν, σε βρίζουν και σου πετούν αντικείμενα, δεν μπορείς να παίξεις βόλεϊ. Οι οπαδοί απειλούσαν να μπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ένα φαινόμενο που καταδικάζω και πρέπει όλοι εμείς οι παίκτες να αποβάλουμε. Πρέπει να σταματήσει να συμβαίνει, επιτέλους, αυτό το πράγμα», δήλωσε ο Δημήτρης Ριζόπουλος.
«Αν παίχθηκε βόλεϊ στο τάι μπρέικ; Φυσικά όχι. Οι συνεχείς διακοπές του αγώνα, μετά τα μισά του 5ου σετ, είχαν συνέπεια να 'κρυώσουμε' όλοι οι παίκτες, και των δύο ομάδων. Αντί να είμαστε πρωταγωνιστές εμείς οι παίκτες, ήταν πρωταγωνιστές οι οπαδοί. Και ήταν αρνητικοί πρωταγωνιστές».
Αηδιασμένος με όσα είδε και έζησε στο κλειστό της Μίκρας, ήταν ο αντιπρόεδρος του ΑΣ Άρης και team manager της ομάδας, Kωνσταντίνος Ευθυμιάδης που κατήγγειλε: «Μας βρίζανε, μας φτύνανε, μας πετούσανε τσιγάρα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, πώς να παίξουμε βόλεϊ; Οι ίδιοι οι άνθρωποι της διοίκησης του Ηρακλή, τους οποίους υποτίθεται ότι είχαν βάλει να συγκρατούν τους οπαδούς, έβριζαν τους παίκτες μας την ώρα που πήγαιναν για σερβίς! Απαράδεκτα πράγματα».
Προσθέτοντας... «Δηλαδή απαγορεύεται να χάσει ο Ηρακλής μέσα στην έδρα του, ακόμα κι όταν η φιλοξενούμενη ομάδα είναι καλύτερη; Πρέπει να καταφεύγουν σ' αυτές τις μεθόδους κάθε φορά που η ομάδα τους κινδυνεύει να χάσει;».
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: