Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Δώνης: «Δεν είχαμε καλές τελικές επιλογές»

Δώνης: «Δεν είχαμε καλές τελικές επιλογές»
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά και από τον βαθμό της ισοπαλίας έμεινε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος στην συνέντευξη τύπου, τόνισε πως το γεγονός πως η ομάδα του δεν έχασε του άρεσε, καθώς δεν είναι δυνατόν να νικάς πάντα στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, πολύ δυνατό. Σίγουρα θέλαμε να φθάσουμε στη νίκη. Είχαμε απέναντί μας έναν πολύ καλό Άρη που διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Ήταν καλύτερος από μας στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς δεν ήμασταν απειλητικοί σ' αυτό το διάστημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μου ήταν καλύτερη. Κερδίσαμε άλλα παιχνίδια με λιγότερες φάσεις. Είχαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες. Σ' αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικό να μην χάνεις. Πολλές φορές φτάσαμε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν είχαμε καλές τελικές επιλογές.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουμε μετά τις Γιορτές αλλά και από το γεγονός ότι είμαστε στην πρώτη πεντάδα. Πλέον θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε για να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: