Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Η «βόμβα» έσκασε στον Κορυδαλλό!!

Η «βόμβα» έσκασε στον Κορυδαλλό! Χαλάλι η ταλαιπωρία που είχε υποστεί κατά τη μετάβασή της στην Αθήνα η ομάδα της Ζακύνθου από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο πλοίο που μετέφερε την αποστολή και τελικά αποδέχτηκε φάρσα.

Οι νησιώτες έκαναν το… μπαμ της 6ης αγωνιστικής της Football League 2, επικρατώντας 1-0 της Προοδευτικής μέσα στον Κορυδαλλό, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Οι γηπεδούχοι είχαν για μεγάλα διαστήματα τον έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί στο 32’, όταν προσπάθεια του Καλαϊτζίδη κατέληξε στο δοκάρι, αλλά η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη κατάφερε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου να σημειώσει γκολ με «χρυσό» σκόρερ τον Νεστιόρ.

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα για την Προοδευτική, που παρέμεινε στους 10 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα και πλέον έχουν έναν λιγότερο από το σημερινό τους αντίπαλο.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης υπήρξε ένταση αφού οι γηπεδούχοι είχαν παράπονα από τη διαιτησία, γεγονός που οδήγησε στην επέμβαση δύο διμοιριών των ΜΑΤ, ενώ και οι άνθρωποι της διοίκησης προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Οι παίκτες της Ζακύνθου αφιέρωσαν τη νίκη τους στον πρόσφατα αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή, Χρήστο Χαριάτη. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ οι γηπεδούχοι κατέθεσαν και στεφάνι στη μνήμη του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Προοδευτική: Μπαντίκος, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης (79' Μπερνιδάκης), Βασιλάκος, Παπανικόλας, Σάμιος, Αλεξίου, Γρίβας (62' Σουλελές), Λύγκος, Μηνάς, Σούφλας.

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Αθ. Γεωργίου, Σαμαράς, Κωστάκης (76' λ.τ Τεπετός), Χαρτσιάς, Πέττας (46' Φίλαϊ), Διαμαντόπουλος, Λιβέρης, Κόντι, Τσιριγώτης (62' λ.τ Καλλιβωκάς), Σ. Γεωργίου, Νεστιόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: