Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

"Ελληνες, ελάτε στην Τουρκία!"

Ο Φάνης Γκέκας καλεί και άλλους Έλληνες ποδοσφαιριστές να παίξουν στο τουρκικό πρωτάθλημα. Τι λέει για την υποδοχή των Τούρκων οπαδών.

"Ελληνες, ελάτε στην Τουρκία!"
Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Φάνη Γκέκα στη "Real Sports":
Για τις πρώτες του εντυπώσεις: "Οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ θετικές. Αγωνίστηκα βασικός στο ντεμπούτο μου και κατάφερα να σκοράρω. Δεν πρέπει, όμως, να μένουμε σε ένα αγώνα. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια και το πώς θα καταφέρουμε να σωθούμε στο πρωτάθλημα, όπου έχουμε δύσκολο έργο".
Για τις αντιδράσεις των οπαδών: "Εξαιρετικές. Πραγματικά, μου άνοιξαν τις πόρτες. Τα συναισθήματά μου είναι απολύτως θετικά. Πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι έκανα πολύ καλή επιλογή. Εύχομαι και σε άλλους Έλληνες παίκτες να κάνουν αυτό το βήμα και να έρθουν στην Τουρκία".
Για το αν στην επιλογή της Σάμσουνσπορ έπαιξε ρόλο και η Εθνική ομάδα: "Ναι! Θέλω να είμαι έτοιμος για το καλοκαίρι και να βοηθήσω την Εθνική ομάδα".
Για το πού μπορεί να φτάσει η Εθνική: "Στόχος μας είναι να παίξουμε τρία καλά παιχνίδια και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Μετά, όλα μπορούν να συμβούν. Μπορούμε να τα καταφέρουμε".
Για το αν νιώθει πως δεν έλειψε ποτέ από την ομάδα: "Πιστεύω πως ναι. Είμαι ο Γκέκας που ήμουν. Αυτό το αποδείξαμε και στον αγωνιστικό χώρο μαζί με όλα τα παιδιά στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια με την Κροατία και την Γεωργία, οπότε σφραγίσαμε την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2012".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: