Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Dimi, Καράμπελας δεν είναι... Κάλα!!

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ! Κωνσταντόπουλος και Κάλα δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Κυριακής, ενώ ο Καράμπελας είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι της Τετάρτης στην Τούμπα.

Dimi, Καράμπελας δεν είναι... Κάλα!
Δεν έφτανε για την ΑΕΚ η ισοπαλία με την Ξάνθη, ο Νίκος Κωστένογλου μετράει και προβλήματα πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τους ''16'' του Κυπέλλου Ελλάδας
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και ο Χουάν Κάλα, οι οποίοι ένιωσαν ενοχλήσεις στη μέση και στους κοιλιακούς αντίστοιχα, δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα των υπολοίπων. Σημειωτέον, ότι ο πρώτος έχει χειρουργηθεί στη μέση, ενώ ο Ισπανός δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα προβλήματα της ομάδας, ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο παιχνίδι με την Ξάνθη από τον Αργυρίου έκανε φυσιοθεραπεία μαζί με τον Νίκο Εγγλέζου. Η παρουσία του Καράμπελα στο ντέρμπι της Τούρμπας θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη...

Κατά τα άλλα, ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ ο Σεγούντο συμπλήρωσε σχεδόν μία εβδομάδα προπονήσεων με την ΑΕΚ στην οποία ήλθε προκειμένου να δοκιμαστεί, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει τους ανθρώπους της ομάδας.
Η προετοιμασία της Ένωσης για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με πρωινή προπόνηση στις 11:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: