Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

"Ο... μικρός είναι ο καλύτερος"

Η ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας "Bild" "διαλέγει" τον Βιεϊρίνια ως τον παίκτη που ξεχώρισε στη μίνι προετοιμασία της Βόλφσμπουργκ στο Ντουμπάι.


"Ο... μικρός είναι ο καλύτερος"
Με κείμενο που έχει για τίτλο "ο μικρός είναι ο καλύτερος" η ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας "Bild" αναφέρεται στην προετοιμασία που ακολούθησε η Βόλφσμπουργκ πριν την επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα.
Ο Βιεϊρίνια... κατέχει περίοπτη θέση στο δημοσίευμα αφού "ο μικρός" δεν είναι άλλος από τον πρώην Πορτογάλο άσο του ΠΑΟΚ.
"Δεν μπορούν όλοι οι παίκτες που αποκτήθηκαν να σταθούν στην αρχική ενδεκάδα στο παιχνίδι με την Κολωνία", δήλωσε ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας, Φέλιξ Μάγκατ, η "Bild", όμως, τονίζει ότι:
"Ενας πιθανώς να μπορεί. Ο ακραίος, Αντρέ Βιεϊρίνια. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας στο Ντουμπάι ο Πορτογάλος -1,73 ύψους, ο πιο κοντός από τις προσθήκες που έγιναν- έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση."
Ακόμη γράφεται: "Στην Ελλάδα ο Βιεϊρίνια ήταν σούπερ σταρ" και αμέσως μετά φιλοξενείται στο κείμενο μια δήλωση που είχε κάνει ο Πορτογάλος:
"Μπορώ να παίξω και με τα δύο πόδια, κατά προτίμηση στα άκρα. Ινδαλμά μου είναι ο Λουίς Φίγκο. Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σαν κι αυτόν".
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: