Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Στη Γερμανία ο Μπερμπάτοφ!!

Στη Γερμανία ο Μπερμπάτοφ!
Και οι φήμες για την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οργιάζουν. Ο Βούλγαρος επιθετικός επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο με κατεύθυνση τη Φρανκφούρτη, μια εβδομάδα μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Μπάγερ Λεβερκούζεν για την απόκτησή του.

Το μεσημέρι της Κυριακής, Άγγλος δημοσιογράφος ανέβασε στο twitter φωτογραφία του επιθετικού της Γιουνάιτεντ μέσα από το αεροπλάνο, το οποίο απογειώθηκε από το Μάντσεστερ με κατεύθυνση τη Φρανκφούρτη.

Ο Βούλγαρος επιθετικός συνοδεύονταν από τον μάνατζέρ του, κάτι που δίνει τροφή στις φήμες που τον θέλουν να μεταβαίνει στη Γερμανία, με σκοπό τη μεταγραφή του!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, ενώ στο τέλος του 2011 ο πρόεδρος του γερμανικού συλλόγου είχε τονίσει ότι «ο ποδοσφαιριστής διατηρεί άριστες σχέσεις με την ομάδα και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο σύλλογο».

Από την πλευρά των πρωταθλητών Αγγλίας δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό, αν και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν σκοπεύει να αφήσει τον Μπερμπάτοφ να αποχωρήσει στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: