Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Κοιμήσου αγγελούδι μου…!!

Κοιμήσου αγγελούδι μου…
Κάθε φάρμακο κατά της νύστας, ξεπέρασαν Κέρκυρα και Αστέρας Τρίπολης.

Σε ένα... νανούρισμα, από αυτά που βλέπουμε πλέον, όλο και συχνότερα στην Σούπερ Λίγκα, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο νησί των Φαιάκων.

Κακό θέαμα με παίκτες και προπονητές να δείχνουν βολεμένοι με την ισοπαλία. Καλύτερη στιγμή για τον Αστέρα με τον Σολάκη στις καθυστερήσεις.



Οι ελάχιστες φάσεις και τα πολλά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής ήταν αυτά που έμειναν από το πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι, με πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη, δεν έφταναν με αξιώσεις στα καρέ του Χακόμπο, παρά μόνο με στημένες μπάλες από τον Γκουστάβο.

Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες κλεισμένοι στα καρέ τους περίμεναν καρτερικά την Κέρκυρα, ενώ με κινητήριο μοχλό τον Ράγιος προσπαθούσαν να βγουν στην αντεπίθεση. Αυτό έγινε ελάχιστες φορές και όσες από αυτές έφτασαν στην περιοχή, σταμάτησαν απέναντι στον Γκαλίνοβιτς. Το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.

Το δεύτερο ημίχρονο κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα. Οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να δημιουργήσουν κλασσικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, παρά τις… διορθωτικές κινήσεις από τους πάγκους. Τόσο ο Χάβι Γκράθια, όσο και ο Σάκης Τσιώλης προσπάθησαν να αλλάξουν τα κακώς κείμενα όμως κάτι τέτοιο ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ πάνω στο χορτάρι.

Η μεγάλη ευκαιρία του Σολάκη στις καθυστερήσεις, απλά… άναψε για λίγο τα αίματα. Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξαν τίποτα και το τελικό 0-0 θα πρέπει να άφησε ικανοποιημένες τις ομάδες, οι οποίες έδειξαν να το κυνηγούν από την αρχή.





Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Σακελαρίου, Βέντσελ, Γραμμόζης, Αγρίτης, Γιάντσης (60’ Καλαντζής), Μαϊστόροβιτς, Όσμαν, Γκουστάβο, Μάρτιν, Ιωάννου (74’ Τσίγκας).

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Βενέτης, Χαμπλ, Μπάρκογλου, Ηλιάδης

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Πουλίδο, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Χουανίτο, Ράγιος, Φορμίκα (82’ Χούλι), Μπρέσκα (59’ Σολάκης), Τσαμπούρης, Περόνε (68’ Άλβαρες).

Στον πάγκο: Μπαντής, Μπαρτολίνι, Έγκον, Λαδάκης.

Διαιτητής: Γιάχος
Βοηθοί: Γκάγκας, Δημόπουλος

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: