Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Όπου πάει, αγαπάει, αλλά δεν αστειεύεται!!

Πώς τα φέρνει μερικές φορές η τύχη; Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει ταυτίσει την καριέρα του ως παίκτης και προπονητής με δυο ομάδες, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Όπου πάει, αγαπάει, αλλά δεν αστειεύεται!
Κι επειδή όπου πάει ...αγαπάει, έχει ταυτίσει μαζί τους και την καρδιά του. Έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής, αλλά έχει κάτσει και στον πάγκο των ομάδων αυτών. Από το 2004 και μετά βρέθηκε μακριά από τους πάγκους του ελληνικού πρωταθλήματος. Πότε επέστρεψε; Στις 4 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά τον αγώνα του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ (2-2).
Και τώρα ο Άγγελος θα δώσει ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το κλίμα στον ΠΑΣ δεν είναι πια και το καλύτερο μετά τα αποτυχημένα αποτελέσματα σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και το μέλλον του Αναστασιάδη αλλά και ολόκληρου του ΠΑΣ ενδέχεται να κριθεί εν πολλοίς απ’ αυτό το ματς με τους "πράσινους".
Ο Άγγελος θα παίξει ένα από τα τελευταία του χαρτιά και ουσιαστικά ο στόχος του θα είναι να φρενάρει τον Παναθηναϊκό, περιορίζοντας έτσι τις ελπίδες του για τίτλο. Γιατί αλλιώς ο ΠΑΣ, που μετράει πάνω από τρεις μήνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, δύσκολα θα τη σώσει την πατρίδα.
Ο Αναστασιάδης είναι ένας καταξιωμένος Έλληνας τεχνικός και προσπαθεί να βρεί λύσεις, έτσι ώστε ο ΠΑΣ να ανακάμψει, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Κάτι που και στο στρατόπεδο των "πράσινων" το ξέρουν και γι’ αυτό σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούν τον συγκεκριμένο αγώνα, που θα γίνει, μάλιστα, σε βαρύ αγωνιστικό χώρο.
Κάποιοι ...τον φοβούνται κιόλας, γιατί ξέρουν πως ο Άγγελος δεν αστειεύεται με τη δουλειά του, όσο κι αν αγαπάει...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: