Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Μιχαλήτσος: «Έχω σοβαρά παράπονα από την διαιτησία»

Μιχαλήτσος: «Έχω σοβαρά παράπονα από την διαιτησία»
Στην φάση της αποβολής του Ρίκι Φατί στάθηκε ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως έχει σοβαρά παράπονα από την διαιτησία και έκρινε πως ο διαιτητής Κουκουλάκης απέβαλλε λανθασμένα τον μέσο των «κιτρίνων». Τέλος, επισήμανε πως στο πρώτο μέρος οι παίκτες του έκαναν εκπληκτική εμφάνιση ενώ δήλωσε πως θα βοηθήσει τον νέο προπονητή της ομάδας, Εμανουέλ Μασάδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Μιχαλήτσος στην συνέντευξη Τύπου:

«Στο πρώτο ημίχρονο αδικούμαστε, το σκορ θα έπρεπε να είναι 0-1 ή 0-2. Θέλω να σταθώ στη φάση του Φατί, δεν υπήρχε καμία αποβολή. Στη συνέχεια, η αποβολή αυτή άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού. Έχω σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία. Υπάρχουν υποψίες για πέναλτι στη φάση του Κατίδη. Δεν αρκεί η ισοπαλία στον Άρη. Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μου έκανε καταπληκτική εμφάνιση. Ήταν άδικο που πήγαμε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία. Αν συνεχίζαμε με 11, θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη.

Η συνεργασία μου με τον προπονητή αυτές τις μέρες θα τον βοηθήσει να έχει επιτυχίες. Έχει καταλάβει πολλά πράγματα για τον Άρη. Δεν μας ικανοποιεί η ισοπαλία, παρόλο που είχαμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο απέναντί μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: