Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ο Άγγελος θα έχει την τύχη των Ουζουνίδη, Καραγεωργίου και Δώνη;

Ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό εδώ κι ένα μήνα περίπου συναγωνίζονται ο ένας τον άλλο στη μετριότητα. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο Άγγελος θα έχει την τύχη των Ουζουνίδη, Καραγεωργίου και Δώνη;
Εξ ου και τα στραβοπατήματά τους, εξ ου και οι πολύ δύσκολες νίκες τους. Εάν λοιπόν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά στις εμφανίσεις τους, κάθε ματς θα κρίνεται στις λεπτομέρειες και το πρωτάθλημα θα παίζεται κάθε Σαββατοκύριακο.
Ο Ολυμπιακός με το ζόρι κέρδισε χθες το Λεβαδειακό κι ο Παναθηναϊκός έχει να παίξει σήμερα στα Γιάννινα. Δεν θα έχει εύκολο έργο, κρίνοντας τουλάχιστον από τη φόρμα του. ιδιαίτερο στοιχεείο του παιχνιδιού; Οι πράσινοι για τέταρτη φορά φέτος θα παίξουν με έναν πρώην!
Είχαν παίξει με τον πρώην παίκτη τους Ουζουνίδη και κέρδισαν 3-2 στην Ξάνθη.
Είχαν παίξει με τον πρώην παίκτη τους Καραγεωργίου και κέρδισαν 4-0 τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ.
Είχαν παίξει κατά του πρώην παίκτη τους Δώνη κι έφεραν 1-1 στο Περιστέρι, αποτέλεσμα-λουκούμι, αφού από το 4 ο Ατρόμητος έπαιζε με παίκτη παραπάνω.
Να δούμε τι θα κάνουν σήμερα κόντρα σε ένα ακόμη πρώην παίκτη τους, αλλά και πρώην προπονητή τους, τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ σε εκείνο το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 1-2 με το γκολ του… Βόκολου, συγνώμη του Ολιζαντέμπε, στο 90, το 2004, στο πρωτάθλημα το λεγόμενο και του Δούρου.
Θα έχει κι ο Άγγελος την τύχη των τριών άλλων πρώην; Πάντως, γενικά είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς παίζει στον ΠΑΣ κι ένας πρώην παίκτης του ΠΑΟ, ο Κώτσιος, αλλά και τέσσερις πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, οι Πάντος, Πατσατζόγλου, Ζαραδούκας και Κυριάκος!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: