Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Κυανόλευκο το ντέρμπι!!

Για μία ακόμη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, η τέταρτη για την ακρίβεια, ο Ηρακλής απειλήθηκε με την πρώτη του ήττα, ωστόσο και πάλι γλίτωσε τα χειρότερα, κάμπτοντας με 3-2 σετ την αντίσταση του μαχητικού Άρη στο κλειστό της Μίκρας για την 12η αγωνιστική.

Κυανόλευκο το ντέρμπι
Μελανό σημείο η ρίψη από τους "κυανόλευκους" οπαδούς αντικειμένων προς τους φιλοξενούμενους πριν τον τελευταίο πόντο του ματς, που οδήγησε σε ολιγόλεπτη διακοπή.
Οι γηπεδούχοι ήταν το φαβορί της συνάντησης αλλά δεν έδειξαν κάτι τέτοιο εντός γηπέδου, με το συγκρότημα του Γιώργου Γιάτση να εκμεταλλεύεται την κατάσταση και να παίρνει έναν πολύτιμο πόντο στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή των πλέι οφ. Παρά την απώλεια που είχε πάντως ο Ηρακλής διατηρήθηκε στην κορυφή.
Οι "κιτρινόμαυροι" έπιασαν στον ύπνο τον "γηραιό" και πήραν με αντεπίθεση στο τέλος το πρώτο σετ με 25-23 ενώ στο δεύτερο κοίταξαν κατάματα τον αντίπαλο τους, χάνοντας το στις λεπτομέρειες.
Αν και είχαν τρία συνεχόμενα σετ μπολ, δεν μπόρεσαν να τα εκμεταλλευτούν, δίνοντας τη δυνατότητα στους "κυανόλευκους" να κάνουν στη δεύτερη δική τους ευκαιρία το 29-27.
Με το τρίτο σετ να κυλάει...νεράκι για τον Ηρακλή και να το παίρνει με 25-14, όλοι πίστευαν ότι ήταν θέμα χρόνου να τελειώσει το ματς αλλά και πάλι ο Άρης τους διέψευσε. Επέστρεψε στο τέταρτο σετ και με 26-24 έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ, στο οποίο ο "γηραιός" σοβαρεύτηκε και έδωσε τέλος με 15-11.
Τα σετ: 23-25, 29-27, 25-14, 24-26, 15-11.
Πηγή: contra.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: