Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Με ...ταύρο τον Ρόουζ!!

Αν και δυσκολεύτηκαν οι Σικάγο Μπουλς, τελικά ο Ντέρικ Ρόουζ πήρε ξανά από το ...χέρι την ομάδα για να της δώσει τη νίκη με 77-64 κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς.

Με ...ταύρο τον Ρόουζ!
Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Μπουλς, όπως και ο Ντέρικ Ρόουζ ο οποίος ήταν εκείνος που χάρισε την διαφορά και τη νίκη στην ομάδα του, στο ματς με τους Ράπτορς.
Ο γκαρντ των "ταύρων" σημείωσε 18 πόντους, έχοντας 11 ασίστ και οι Μπουλς έφτασαν στο 12-2 όπου παραμένουν μόνοι πρώτοι. Από την άλλη οι Ράπτορς έχουν ρεκόρ 4-9.
Ξανά ήττα για τους Σέλτικς
Οι Ιντιάνα Πέισερς κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Μπόστον Σέλτικς, καθώς πήραν τη νίκη με 97-83.
Οι Πέισερς συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις και με τον Ντάνι Γκρέιντζερ να σημειώνει 21 πόντους πήραν τη νίκη απέναντι στους "Κέλτες".
Πρέπει να τονιστεί πάντως, πως η ομάδα της Ιντιανάπολις χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς για να φτάσει στο ρεκόρ 9-3, τη στιγμή που οι Σέλτικς έπεσαν στο 4-11.
Επιστροφή στις νίκες οι Μπόμπκατς
Oι Σάρλοτ Μπόμπκατς πήραν τη νίκη με 112-100 κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με κορυφαίους του Χέντερσον (26π.) και Γουόλκερ (23π.).
Έξι σερί ήττες είχαν οι Μπόμπκατς, όμως επέστρεψαν στις νίκες απέναντι στην ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ, έχοντας για πρώτη φορά στην βασική πεντάδα τον Κέμπα Ουόλκερ, ο οποίος σημείωσε 23 πόντους, κάνοντας μια σπουδαία εμφάνιση στη νίκη της ομάδας του. Το ρεκόρ των Γουόριορς βρίσκεται πλέον στο 3-8, ενώ οι Μπόμπκατς έχουν 3-10.
Κανένα πρόβλημα για 76ers
Οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς συνεχίζουν να... χάνουν, με τους Φιλαδέλφεια 76ers να συνεχίζουν την καλή τους πορεία επικρατώντας με 103-90.
Μπορεί οι γηπεδούχοι να το πάλεψαν, όμως οι 76ers ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, με τον Λου Ουίλιαμς να σημειώνει 24πόντους, έναν περισσότερο από τον Αντρέ Ιγκουοντάλα.
Πλέον η ομάδα της Φιλαδέλφεια... τρέχει με 9-4, ενώ οι "πρωτευουσιάνοι" έχουν μόλις μία νίκη σε δώδεκα ματς.
Με τον... τρομερό Ιβάν οι Χόκς
Οι Ατλάντα Χοκς επικράτησαν με 93-91 των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, με τον Ιβάν Τζόνσον να είναι ο ήρωας της ομάδας του.
Τέσσερα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του τέταρτου δωδεκάλεπτου, ο Τζόνσον κέρδισε φάουλ και με τις δύο του βολές χάρισε τη νίκη στους Χοκς με 93-91 επί των Τίμπεργουλφς.
Από την πλευρά των "λύκων" πάντως ο Κέβιν Λοβ έκανε το δωδέκατο σερί doouble-double, αλλά η ομάδα του έπεσε στο 4-8. Με ρεκόρ 9-4 είναι πλέον οι Χόκς.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: