Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Τρέχει τον Νίνη στη FIFA;

Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να πάει την υπόθεση του Σωτήρη Νίνη και της Πάρμα στη FIFA, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σημερινό δημοσίευμα.

Τρέχει τον Νίνη στη FIFA;
Συγκεκριμένα η εφημερίδα "Derby", σε αντίθεση με όσα δήλωσε ο μάνατζερ του διεθνή Έλληνα μέσου σχετικά με το καλό κλίμα που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό, αναφέρει πως οι "πράσινοι" θα φτάσουν στα άκρα το θέμα με τον Σωτήρη Νίνη και την Πάρμα.
Έτσι, λοιπόν, γίνεται λόγος πως η διοίκηση του "τριφυλλιού" ετοιμάζει φάκελο με στοιχεία και έγγραφα στα οποία θα αποδεικνύεται πως ο παίκτης συζητούσε πριν την 1η Ιανουαρίου με την ιταλική ομάδα.
Στον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει η εφημερίδα, θέλουν είτε να μπλοκάρουν την μεταγραφή είτε να πάρουν περισσότερα από τις 500.000 ευρώ που δικαιούνται ως τροφεία.
Παράλληλα γίνεται αναφορά και στο ραντεβού που είχε ο μάνατζερ του Νίνη, Γιώργος Παθιακάκης, με τον Δημήτρη Γόντικα. Εκεί λέγεται πως τα πράγματα δεν ήταν και σε καλό κλιμα, όπως δήλωνε ο εκπρόσωπος του παίκτη, ενώ η νέα πρόταση που έκαναν από το "τριφύλλι" ήταν μέσω εξώδικου.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: