Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Πικέ: «Να συνεχίσω έτσι όλη τη σεζόν»

Πικέ: «Να συνεχίσω έτσι όλη τη σεζόν»
Την περσινή σεζόν θέλει να την ξεχάσει γιατί δεν πρόσφερε όλα όσα ήθελε η Μπαρτσελόνα από αυτόν.

Η νέα αγωνιστική περίοδος τον βρήκε να κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Ο λόγος για τον Ζεράρ Πικέ, ο οποίος μετά το πρώτο «κλάσικο» της σεζόν δήλωσε: «Έπρεπε να φάω πολλά σκ…α πέρυσι, αλλά αυτή τη χρονιά ξεκίνησα καλά και θα συνεχίσω έτσι».

Επιπλέον ο κεντρικός αμυντικός των «μπλαουγκράνα» ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη με 3-2 της ομάδας του, αλλά στάθηκε και στο γεγονός ότι έχασαν πολλές ευκαιρίες και δικαιούνταν περισσότερα γκολ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε. Παίξαμε πολύ καλά και είμαστε περήφανοι για ότι πετύχαμε στην αναμέτρηση. Κάποιες φορές χρειάζεσαι πολλές ευκαιρίες για να πετύχεις ένα γκολ. Η Ρεάλ δημιούργησε μόλις δύο ευκαιρίες μπροστά στο τέρμα μας και σκόραρε και στις δύο. Εμείς είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες. Πιστεύω ότι δικαιούμασταν περισσότερα τέρματα».

Ωστόσο, ο Πικέ δεν θεωρεί κακή τη νίκη με 3-2, γιατί δεν θα δώσει το δικαίωμα στον ίδιο και στους συμπαίκτες του, να χαλαρώσουν στη ρεβάνς:

«Είναι καλύτερα που πηγαίνουμε στη Μαδρίτη με το 3-2 γιατί έτσι να είμαστε σε ένταση και δεν θα χαλαρώσουμε. Πιστεύω ότι αν παίξουμε όπως παίξαμε στο πρώτο παιχνίδι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: