Ο Νούνο Κοέλιο υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Άρη και είναι πλέον επίσημα μέλος των «κίτρινων». Ο Πορτογάλος μέσος πρόλαβε να πάρει γεύση από το Νέο Ρύσιο.
Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Άρης ο μονοετής δανεισμός του Πορτογάλου αμυντικού μέσου από την Μπενφίκα, Νούνο Κοέλιο, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις το απόγευμα της Παρασκευής και λίγο αργότερα, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα αγωνίζομαι στον Άρη, που είναι μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να γνωρίσω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τους στόχους του, αλλά και αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της ομάδας».
Ο Νούνο Μιγκέλ Πράτα Κοέλιο όπως είναι το πλήρες όνομά του αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος, έχει γεννηθεί στις 23 Νοεμβρίου 1987 στην πόλη Covilhã της Πορτογαλίας και έχει ύψος 1,83. Ξεκίνησε από την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του και την σεζόν 2005-’06 μεταγράφηκε στην Πόρτο (30 συμμ., 1 γκολ με την β’ ομάδα). Στη συνέχεια παραχωρήθηκε με υποσχετική αρχικά στην União Leiria (1 συμμ.) και μετέπειτα στην Portimonense (2007-’09), με την οποία αγωνίστηκε σε 67 παιχνίδια. Το 2009 μεταπήδησε στην Académica (45 συμμ.).
Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Μπενφίκα, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο τον παραχώρησε με την μορφή δανεισμού στην Beira-Mar (23 συμμ.).
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της U-20 και U-21 της χώρας του.


πηγή: gazzetta.gr