Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Κοντά σε Ελ Καντουρί η Νάπολι!!

Κοντά σε Ελ Καντουρί η Νάπολι
Στο πρόσωπο του Ομάρ Ελ Καντουρί βρήκαν οι άνθρωποι της Νάπολι τον αντικαταστάτη του Βάλτερ Γκαργκάνο. Ο αθλητικός διευθυντής των «παρτενοπέι», Ρικάρντο Μπιγκόν, βρίσκεται ήδη στη Μπρέσια και διαπραγματεύεται τη μετακίνηση του Μαροκινού μέσου στην ομάδα του ιταλικού νότου.

Ο δανεισμός του Βάλτερ Γκαργκάνο στην Ίντερ δημιούργησε κενό στο χώρο του κέντρου της Νάπολι. Ο προπονητής της ομάδας Βάλτερ Ματζάρι ζήτησε αμέσως από τη διοίκηση να κινηθεί για να καλύψει αυτό το κενό, φέρνοντας έναν ικανό ποδοσφαιριστή.

Δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο για επικείμενη συμφωνία ανάμεσα στη Νάπολι και τη Μπρέσια για την μετακίνηση του Ομάρ Ελ Καντουρί στην ομάδα του ιταλικού νότου. Ο αθλητικός διευθυντής της Νάπολι, Ρικάρντο Μπιγκόν, θεωρεί τον 23χρονο Μαροκινό ως τον ιδανικό παίκτη για να δώσει δύναμη στο χώρο του κέντρου και να αντικαταστήσει τον Γκαργκάνο, προσφέροντας περισσότερα και στο δημιουργικό κομμάτι.

Για τον Ελ Καντουρί ενδιαφέρθηκε αυτό το καλοκαίρι η Πάρμα, ενώ τις τελευταίες μέρες ήταν η Τζένοα εκείνη που κινήθηκε για την απόκτησή του. Τελικά καμία δεν κατάφερε να κάνει δικό της τον παίκτη, ο οποίος δείχνει να καταλήγει στη Νάπολι.

Για τον ποδοσφαιριστή έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο προπονητής των «παρτενοπέι», Βάλτερ Ματζάρι, που ελπίζει πως η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: