Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

"Προτεραιότητα το πρωτάθλημα"

Στην Μάλαγα έχουν το μυαλό τους της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, όμως ο Μανουέλ Πελεγκρίνι υπενθύμισε ότι προτεραιότητα είναι πάντα η Primera Division.
"Προτεραιότητα το πρωτάθλημα"
Οι Ανδαλουσιάνοι μετά τη νίκη 2-0 στο πρώτο σκέλος των playoffs του Champions League επί του Τριφυλλιού περιμένουν τον επαναληπτικό στο Ολυμπιακό Στάδιο για να σφραγίσουν μία ιστορική πρόκριση και να βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης. Παρόλα αυτά ο Χιλιανός πριν τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι ο θεσμός στον οποίο πρέπει να δοθεί βάση είναι το πρωτάθλημα. «Είναι πολύ δύσκολο, τουλάχιστον στη θεωρία, όμως πρέπει να δούμε τι θα γίνει στην πράξη. Εχω πει πολλές φορές στους παίκτες ότι θα έχουμε ευρωπαϊκούς αγώνες κάθε εβδομάδα, όμως η La Liga παραμένει η πιο σημαντική διοργάνωση όσον αφορά το πως πρέπει να παρουσιαστούμε».

Ο 58χρονος συνέχισε: «Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ένα ταξίδι στο οποίο ανα πάσα στιγμή, μπορείς να αποκλειστείς, όμως εντός συνόρων πρέπει να βρίσκεσαι σε μία καλή θέση. Παίξαμε καλά στο Βίγκο και ελπίζω να κάνουμε το ίδιο κόντρα στην Μαγιόρκα».

Οσον αφορά τους Νησιώτες, που είναι ο επόμενος αντίπαλος της Μάλαγα, κατέληξε: «Με αντίπαλο την Μαγιόρκα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο, όμως η δική τους ομάδα έχει ένα χαρακτηριστικό και οι ομάδες του Χοακίν Καπαρός έχουν μία ξεκάθαρη ταυτότητα. Η Μαγιόρκα είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες, που δούλεψαν πολύ πέρυσι, οπότε έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, όπως και την περασμένη σεζόν. Για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό ματς».

Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: