Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Θέλει Γιουβέντους ο Γιορέντε!!

Θέλει Γιουβέντους ο Γιορέντε
Η Γιουβέντους είναι ο ιδανικός προορισμός για τον Φερνάντο Γιορέντε, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «AS» αναφέρει ότι ο Ισπανός επιθετικός ζήτησε από τον πρόεδρο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Χόσου Ουρούτια, να αποδεχθεί την πρόταση των 21 εκατ. ευρώ της ιταλικής ομάδας ή να ρισκάρει να τον αφήσει ελεύθερο.

Το συμβόλαιο του διεθνούς φορ λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ο βασκικός σύλλογος δεν θα βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία του. Στη συνάντηση των δύο ανδρών ο Γιορέντε είπε στον Ουρούτια ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τους «μπιανκονέρι» και η απόφασή του να αποχωρήσει από το «Σαν Μαμές» είναι ειλημμένη.

Αυτή την εβδομάδα η Γιουβέντους αύξησε την πρότασή της για τον 27χρονο παίκτη στα 21 εκατ. ευρώ, αφού δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Από την πλευρά της, η Μπιλμπάο επιμένει να ζητάει 36 εκατ. ευρώ (τόσα προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσής του Ισπανού) για την παραχώρησή του.

Την ίδια ώρα, η «Corriere dello Sport» γράφει ότι η Γιουβέντους θα μπορούσε να αποκτήσει με 20 εκατ. ευρώ τον Εντίν Τζέκο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, πρόβλημα για την αγγλική ομάδα αποτελεί ο τραυματισμός του Σέρχιο Αγουέρο στο γόνατο την προηγούμενη εβδομάδα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: