Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

«Λίγοι, ψεύτες και κωλοτούμπες»

«Λίγοι, ψεύτες και κωλοτούμπες»
Δεν… άντεξαν άλλο καθώς φαίνεται οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου, οι «Πάνθηρες», με τα όσα γίνονται στις πλάτες της ομάδας από αυτούς που τη διοικούν και αποφάσισαν με ανακοίνωσή τους να εκφράσουν την αγανάκτησή τους, χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρή γλώσσα χαρακτηρίζοντάς τους «λίγους, ψεύτες και κωλοτούμπες». Θύματα της κριτικής τους δεν έπεσαν μόνο όσοι διοικούν τώρα τους «κυανέρυθρους», αλλά και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης.

Με αυτή τους την κίνηση οι οπαδοί του Πανιωνίου προσπαθούν να φέρουν προ των ευθυνών τους όσους ασχολούνται με τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Πανθήρων»:

«Με αφορμή αυτά που διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στο Σύλλογο και σε συνέχεια με τα όσα κωμικοτραγικά έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής ως το μόνο αγνό και ανιδιοτελές κομμάτι του Πανιωνίου:
Κύριοι της διοίκησης και πρώην φίλαθλοι, δεν χρειάζεται ούτε να επιβεβαιώσουμε ούτε να διαψεύσουμε τίποτα. Οι πράξεις σας τον τελευταίο καιρό επιβεβαιώνουν δυστυχώς την αλήθεια. Είστε λίγοι, ψεύτες και κωλοτούμπες.
Όσο για σένα Τσακίρη εάν θες να κάνεις πράξεις για την ομάδα κάν' το επίσημα ή σταμάτα να ασχολείσαι.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ!

Σ.Φ. ΠΑΝΘΗΡΕΣ 1983
»

Δεν υπάρχουν σχόλια: