Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Μαυρίας: «Με εγωισμό θα νικήσουμε»

Μαυρίας: «Με εγωισμό θα νικήσουμε»
Τη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό το αποψινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό εξήγησε ο Χάρης Μαυρίας, μιλώντας στην κάμερα του Novasports. «Με τον εγωισμό που έχουμε μέσα μας, θέλουμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι», τόνισε ο διεθνής μεσοεπιθετικός. «Θα δουλέψω σκληρά στις προπονήσεις, πιστεύω πως θα πάρω τις ευκαιρίες μου», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρη Μαυρία στην κάμερα του Novasports

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό

«Ασφαλώς και είμαστε στεναχωρημένοι μετά την ήττα από την Μάλαγα, όμως δεν έχουμε περιθώρια για να σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι. Προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι και συγκεντρωνόμαστε απόλυτα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Έχουμε νέα ομάδα, όμως έχουμε δουλέψει σκληρά στην προετοιμασία και έχουμε προετοιμαστεί για το νέο πρωτάθλημα. Μπαίνουμε με καλή ψυχολογία και πιστεύω ότι θα φανεί και στο γήπεδο. Η έδρα του Λεβαδειακού είναι σίγουρα δύσκολη, διότι πέρυσι χάσαμε 1-0, όμως φέτος θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα
».

Για την περσινή ήττα από τον Λεβαδειακό

«Σίγουρα θέλουμε να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το περσινό παιχνίδι, το οποίο το σκεφτόμαστε. Με τον εγωισμό που έχουμε μέσα μας, θέλουμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στην εφετινή σεζόν

«Ο Παναθηναϊκός κάθε χρονιά θέτει υψηλούς στόχους και πρωταγωνιστεί. Αυτό θα κάνει και εφέτος η ομάδα. Έχουμε τη δυνατότητα για να το κάνουμε και βάζουμε υψηλούς στόχους, με την ελπίδα να τους πετύχουμε. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι περισσότερες την εφετινή χρονιά, όμως είναι πολύ σημαντικό να συμμετάσχει η ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα...»

Για τους προσωπικούς του στόχους

«Θα δουλέψω σκληρά στις προπονήσεις, πιστεύω πως θα πάρω τις ευκαιρίες μου και ελπίζω να τα πάω καλά και να βοηθήσω την ομάδα πάνω απ' όλα».

Για τον κόσμο

«Ελπίζω να είναι δίπλα μας και εμείς από την πλευρά μας, θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να τους ευχαριστούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: