Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

«Μας ασκούν κριτική γιατί είμαστε πρωταθλητές»

«Μας ασκούν κριτική γιατί είμαστε πρωταθλητές»
Καμιά εντύπωση δεν προκαλεί στον Αντρέα Πίρλο η έντονη κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα η Γιουβέντους. Ο 33χρονος μέσος θεωρεί ότι επειδή η ομάδα του είναι πρωταθλήτρια Ιταλίας και μια από τις κορυφαίες ομάδες στον πλανήτη κάνει τους αντιπάλους της να στρέφονται εναντίον της.

Πρόσφατα ο τεχνικός της Ρόμα Ζντένεκ Ζέμαν επιτέθηκε φραστικά στον τιμωρημένο προπονητή της «Μεγάλης Κυρίας» , Αντόνιο Κόντε και ο ομόλογος του της Νάπολι Βάλτερ Ματσάρι ισχυρίστηκε ότι οι «μπιανκονέρι» έτυχαν της διαιτητικής εύνοιας στον τελικό του Σούπερ Καπ.

«Είμαστε συνηθισμένοι πλέον στις φραστικές επιθέσεις. Η Γιουβέντους είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ομάδες στον κόσμο με πολλούς φιλάθλους αλλά και πολλούς που μας αντιπαθούν. Είναι πολύ φυσικό να σου επιτίθενται όταν είσαι ο νικητής» τόνισε ο Πίρλο στην «Tuttosport» και συνέχισε:

«Οι δηλώσεις του Ματσάρι είναι τα τυπικά λόγια κάποιου που έχει χάσει. Όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι είσαι πάντα ικανοποιημένος αλλά όταν χάνεις, είσαι στεναχωρημένος. Έτσι είναι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο.

Όσο για τον Ζέμαν είναι ένας πολύ καλός προπονητής και οι ομάδες του παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά εκτός γηπέδου πολλές φορές λέει κάποια πολύ περίεργα πράγματα, όπως τώρα. Είναι στοιχείο του χαρακτήρα του , το γνωρίζουμε και οφείλουμε να το αποδεχθούμε
».

Η Γιουβέντους ξεκινάει την υπεράσπιση του πρωταθλήματος της από τον εντός έδρας αγώνα με την Πάρμα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: