Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Τσάβι: «Δικό μας το Σούπερ Καπ»

Τσάβι: «Δικό μας το Σούπερ Καπ»
Σιγουριά για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ισπανίας έδειξε ο Τσάβι Ερνάντεθ. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα ήταν ο σκόρερ του τρίτου τέρματος της ομάδας του στο 3-2 επί της Ρεάλ Μαδρίτης και θεωρεί ότι οι «μπλαουγκράνα» έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τροπαίου εν όψει της ρεβάνς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Το συγκρότημα του Τίτο Βιλανόβα δε θα πάει στη Μαδρίτη να υπερασπιστεί το υπέρ του σκορ αλλά θα επιδιώξει να «ντουμπλάρει» τις νίκες κόντρα στους πρωταθλητές, σύμφωνα με τον 32χρονο άσο.

«Ξεκινήσαμε τον αγώνα καλά και δείξαμε τον κατάλληλο χαρακτήρα, όταν μείναμε πίσω στο σκορ.

Η απόδοση μας κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και η νίκη μας έδειξε τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αγωνιστούμε και στη Μαδρίτη. Αν πιάσουμε μια εμφάνιση εφάμιλλη με τον πρώτο αγώνα , τότε εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίζουμε
» τόνισε ο Τσάβι.

Δεν παρέλειψε επίσης να σταθεί και στο πλευρό του Βίκτορ Βαλντές,, η γκάφα του οποίου χάρισε στον Ντι Μαρία την ευκαιρία να μειώσει για το τελικό 3-2 στο τέλος του αγώνα:

«Ο Βίκτορ είναι επαγγελματίας και ο καλύτερος τερματοφύλακας που θα μπορούσαμε να έχουμε».

Η Μπαρτσελόνα επιστρέφει στη δράση στην Primera Division με τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Οσασούνα για τη δεύτερη αγωνιστική.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: