Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Δύο αγωνιστικές στον Λαβέτσι!!

Δύο αγωνιστικές στο Λαβέτσι
Με δύο αγωνιστικές τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής τον Ιεζεκιήλ Λαβέτσι για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Αζαξιό. Ο Αργεντινός είχε αποβληθεί στο συγκεκριμένο ματς, για βίαιο μαρκάρισμα.

Οι πρώτες δύο αγωνιστικές του Σαμπιονά δεν ήταν για την Παρί Σεν Ζερμέν πετυχημένες. Υποχρεώθηκε σε ισάριθμες ισοπαλίες, με τη Λοριάν στο Παρίσι και με την Αζαξιό στην Κορσική. Στο δεύτερο, μάλιστα, παιχνίδι ο νεοφερμένος Ιεζεκιήλ Λαβέτσι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή για ένα σκληρό μαρκάρισμα, ενώ και ο Κάρλο Αντσελότι αποβλήθηκε γιατί κλώτσησε ένα μπουκάλι νερό.

Την Πέμπτη έγινε γνωστή η ποινή που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής στον Λαβέτσι. Ο Αργεντινός τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές, τις οποίες θα εκτίσει στα παιχνίδια της ομάδας του κόντρα στη Μπορντό και τη Λιλ.

Αντίθετα ο προπονητής των πρωτευουσιάνων, Αντσελότι, κλήθηκε να απολογηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου. Εκεί θα προσπαθήσει να εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν να κλωτσήσει το μπουκάλι, επιχειρώντας να πείσει τους δικαστές πως δεν είχε σκοπό να πετύχει τον βοηθό του διαιτητή.

Όπως και να έχει, η Παρί θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Λαβέτσι σε δύο σημαντικά ματς, στα οποία όπως δείχνουν τα πράγματα θα έχει τον προπονητή της στον πάγκο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: