Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης, συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη μετά την προπόνηση της ομάδας και η κουβέντα τους κινήθηκε γύρω από τεχνικά αλλά και εσωτερικά θέματα.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, μίλησε με τον διεθνή φορ του ΠΑΟΚ για περισσότερο από μισή ώρα μετά την προπόνηση της ομάδας. Η συζήτησή τους είχε να κάνει με τεχνικά κυρίως θέματα, αφού ο Δώνης θεωρεί εκτός από σημαντικό και πολύ έμπειρο τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Γι΄αυτό το λόγο του ανέλυσε τα θέλω του για την τακτική συμπεριφορά που πρέπει να ακολουθήσει και την νοοτροπία που πρέπει να εμφανίζουν άπαντες στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Σαλπιγγίδης είναι άλλωστε εκείνος που μπορεί να κατευθύνει τους υπόλοιπους και να βοηθήσει τον προπονητή του κάνοντας και την... δική του δουλειά όταν θα βρίσκεται στο χορτάρι. Επομένως, παρά τα ορισμένα δημοσιεύματα που ήθελαν διφορούμενες τις σχέσεις των δύο ανδρών, ο Δώνης δείχνει να εμπιστεύεται τον «Σάλπι» για να τον βοηθήσει και στην λειτουργία της ομάδας σε εσωτερικά θέματα, αφού ο έμπειρος επιθετικός κρίνεται ο καταλληλότερος να βοηθήσει τους νεώτερους και νεοεισαχθέντες στο ρόστρερ παίκτες να «μπουν» στην ομάδα.
Επίσης, αυτό που φάνηκε είναι πως ο Σαλπιγγίδης βρίσκεται πλέον σε καλή κατάσταση και αναμένεται να πάρει θέση βασικού στη ρεβάνς της Βιέννης, ενώ πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο που τον θέλει να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα και στο πρώτο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Πανθρακικό.


πηγή: gazzetta.gr