Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Γλύκος: «Το αποτέλεσμα… με καλό ποδόσφαιρο»

Γλύκος: «Το αποτέλεσμα… με καλό ποδόσφαιρο»
Σ’ άλλο ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι θα προσπαθήσει να συνδυάσει την ουσία με το θέαμα.

«Πάντα οι νίκες φέρνουν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τα αποτελέσματα», το στίγμα που έδωσε ο Παναγιώτης Γλύκος για τη φετινή σεζόν, μια μέρα μετά την ανατροπή και την επικράτηση στο πρώτο ματς με τη Ραπίντ Βιέννης για τα πλέι οφ του Europa League.


Αναλυτικά, όσα είπε:

«Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Εμείς λέγαμε ότι το βασικό ήταν να μη δεχθούμε γκολ, όμως ακόμη κι όταν αυτό συνέβη, καταφέραμε να σκοράρουμε δύο φορές. Αυτό απέδειξε ότι έχουμε μεγάλη εξέλιξη και δύναμη και ότι πιστεύουμε πολύ σε μας. Θα περάσουμε την Ραπίντ... Ίσως να μην ήμασταν πολύ τυχεροί στη φάση του γκολ, μετά όμως παίξαμε πιο επιθετικά και γυρίσαμε το παιχνίδι. Αυτό μας ζήτησε ο προπονητής μας. Το 0-1 δεν το αξίζαμε, μια κι είχαμε εξαιρετική αγωνιστική εικόνα μας. Πάντως το αποτέλεσμα μετράει στο ποδόσφαιρο κι εμείς κερδίσαμε και τα δύο παιχνίδια».

Για τη ρεβάνς με τη Ραπίντ: «Εκτός έδρας δείχνουμε ότι σκοράρουμε και παίζουμε καλύτερα όταν ο αντίπαλός μας ανοίγεται. Πιστεύω ότι θα σκοράρουμε και στην Βιέννη, όπως κάναμε και στο Ισραήλ».

Για την δική του παρουσία: «Οι προπονητές μου με στηρίζουν κι εγώ δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να δικαιώνω τους ανθρώπους που με πιστεύουν».

Για τα επεισόδια πριν την σέντρα: «Πιστεύουμε να σκεφτόμαστε θετικά μέσα στην ομάδα, αυτό είναι το καλύτερο. Αυτήν τη νοοτροπία μας έχει περάσει ο προπονητής μας».

Για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Σίγουρα το επίπεδο είναι πιο χαμηλό, αλλά πρέπει να το δούμε και στην πράξη».

Για το ζητούμενο στον φετινό ΠΑΟΚ: «Πάντα οι νίκες φέρνουν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τα αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: